Κινητοποιήθηκε σήμερα η τοπική αστυνομία για την προστασία του χώρου που πραγματοποίηθηκε η εκδήλωση στη μνήμη των πενηνταεννέα πατριωτών που εκτελέστηκαν στις 31 Ιουλίου του 1944 στη Σιδηροδρομική γραμμή Αγρινίου – Κρυονερίου σε κοντινή απόσταση από τα Καλύβια.
Ο λόγος; Η πληροφορία ότι ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούσης είχε εκδηλώσει το ενδιαφερόν να παραβρεθεί στην εκδήλωση και να καταθέσει στεφάνι… Τελικά ο βουλευτής δεν πήγε… Ωστόσο η αστυνομία είχε ισχυρή παρουσία στο χώρο, καθώς η εκδήλωση πραγματοποίηθηκε μόλις λίγες μέρες μετά τα επεισόδια σε ανάλογη εκδήλωση όπου συμμετείχε και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής.





![Eντυπωσιακή ως συνήθως η Αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου [pics]](https://www.agrinioculture.gr/wp-content/uploads/2025/10/navmaxia-1-100x70.jpg)
