Η Μυρτιά τίμησε τη μνήμη του Βασίλη Αντωνόπουλου

Μια συγκινητική εκδήλωση προς τιμήν του ιατρού, πολιτικού και αυτοδιοικητικού Βασίλη Αντωνόπουλου έγινε το Σάββατο 26/8/2023 το απόγευμα στην Πλατεία (Άνω) Μυρτιάς στο Δημοτικό Γήπεδο (Κάτω) Μυρτιάς.

Η ονοματοδοσία κεντρικής οδού στην Άνω Μυρτιά έγινε από τον δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα και κατόπιν η ονομασία του δημοτικού γηπέδου στην Κάτω Μυρτιά προς τιμήν του και τα εγκαίνια. Τα αποκαλυπτήρια της πλάκας στο δημοτικό γήπεδο έκανε η μικρή αναδεκτή του Βασίλη Αντωνόπουλου, Αγαθονίκη Ράπτη!

Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο Δικηγόρος Αγρινίου Γεώργιος Κωστακόπουλος στενός φίλος και συνεργάτης του τιμωμένου προσώπου. Η παρουσία και συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και ιδιαίτερα τιμητική.
Χαιρετισμό απηύθηναν ο Δήμαρχος Θέρμου Σπυρίδων Κωνσταντάρας και ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Γιώργος Κοντογιάννης.

Προηγήθηκε αγιασμός έναρξης λειτουργίας του δημοτικού γηπέδου από τον αιδεσιμολογιότατο π.Βασίλειο Λάμπο, Αρχιερατικό Επίτροπο Θέρμου που παρέστη στην εκδήλωση και εκ μέρους του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ Δαμασκηνού. Εκ μέρους της οικογένειας παρέστη ο αδερφός του τιμώμενου Απόστολος Ξ. Αντωνόπουλος και πολλοί συγγενείς του.

Ευχαριστήριο εκφώνησαν τα ανήψια του, Μέλπω Κατσαρού Ιατρος και Ξενοφώντας Αντωνόπουλος πολιτικός Μηχανικός. Άξια η τιμή στον σπουδαίο άνθρωπο, επιστήμονα και πολιτικό Βασίλη Αντωνόπουλο!!!