O θόρυβος από την τοποθέτηση του Μ. Σαλμά στην κοινουβουλευτική ομάδα της ΝΔ δεν έχει κοπάσει. Για το μέλλον του στο κόμμα υπάρχουν διάφορες εκτιμήσεις όχι και τόσο ευοίωνες. Ωστόσο καταγράφονται σε δημοσιεύματα πληροφορίες, άκρως ενδιαφέρουσες, για τι πραγματικά έχει ενοχλήσει το Μάριο Σαλμά για να είναι τόσο επικριτικός για τον Κ. Μητσοτάκη και παράλληλα έχει εξοργίσει το Μέγαρο Μαξίμου.
Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα του powergame.gr:
Εκείνο όμως που ξεχώρισα από τη χθεσινή μέρα ήταν η σφοδρή ενόχληση προσωπικά του προέδρου Μητσοτάκη για τον γαλάζιο βουλευτή Μάριο Σαλμά. Σχεδόν οργή κατέγραψε η περιφερειακή πηγή που διαθέτω στο Μαξίμου, με τον άνθρωπό μου, να σπεύδει να μου κάνει ακόμη και πρόβλεψη για την τύχη του συγκεκριμένου πολιτικού. «Δεν θα αιφνιδιαστώ αν δω να τον διαγράφει μέσα στο καλοκαίρι ο πρόεδρος» μου είπε, επισημαίνοντάς μου, ότι ο λόγος που προκάλεσε την οργή του πρωθυπουργού, ήταν τα δύο παραδείγματα που επικαλέστηκε ο Νεοδημοκράτης βουλευτής.
Το ένα σχετίζονταν με τον διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού, που όπως είπε ήταν φωτογραφικός για να τον κερδίσει η αλυσίδα μικρογευμάτων «Γρηγόρης» και το άλλο σχετίζονταν με ένα φωτοβολταϊκό πάρκο, που ενώ πήγε ο Σαλμάς μαζί με μια ομάδα τοπικών επιχειρηματιών στο τότε υπουργό Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, ο τελευταίος του είπε ότι είναι δύσκολο να δοθεί άδεια και την επομένη άναψε το πράσινο φως για να φτιάξει πάρκο στην ίδια περιοχή, ο επιχειρηματίας Ρόκας, ο οποίος τυγχάνει φίλος του πρωθυπουργού. Επειδή, πίσω από την γκρίνια των βουλευτών τις περισσότερες φορές κρύβονται πράγματα, που ενδεχομένως να τα αγνοούμε και επειδή ο πρόεδρος Μητσοτάκης, δήλωσε ότι η πόρτα του είναι ανοιχτή για τους κοινοβουλευτικούς, πρέπει να σας πω ότι ο Σαλμάς, ο Χαρακόπουλος και δυο ακόμη βουλευτές, διατείνονται ότι ενώ έχουν αιτηθεί ραντεβού, ο πρόεδρος δεν τους έχει συναντήσει εδώ και μια διετία. Προφανώς, ο άνθρωπος προτίμησε να ασχοληθεί με τη σωτηρία της χώρας, παρά να χάνει το χρόνο του, με τις γκρίνιες των συγκεκριμένων.
πηγή : powergame.gr
Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr







