Έμαθα ότι ο πρόεδρος Ανδρουλάκης σε συζητήσεις με συντρόφους του στη Χαριλάου Τρικούπη εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με τον Μητσοτάκη επικεφαλής, η ΝΔ δεν πρόκειται να ξαναδεί αυτοδυναμία τον αιώνα τον άπαντα.
Είπε όμως και κάτι άλλο. Ότι ο μόνος τρόπος να διεκδικήσει αυτοδυναμία είναι να γίνει η περιλάλητη αλλαγή εν κινήσει, δηλαδή να φύγει ο Μητσοτάκης και να έρθει ο Δένδιας. Οπότε ο ωτακουστής, που μου μετέφερε την άποψη του προέδρου Νίκου, μου έθεσε το εξής ερώτημα: «Αφού ο πρόεδρος θεωρεί ότι με Μητσοτάκη δεν κερδίζει με τίποτα η ΝΔ, γιατί θέλει να πέσει για να έρθει άλλος, που θα φέρει την αυτοδυναμία; Το αντίθετο θα έπρεπε να εύχεται. Να μείνει ο Μητσοτάκης για να ανέβει το ΠΑΣΟΚ». Δεν βρίσκω παράλογο το ερώτημα, απλώς αναρωτιέμαι πώς ο σύντροφος Ανδρουλάκης τα σκέφτεται όλα αυτά και πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις εκλογές με μία έστω ψήφο διαφορά από τη ΝΔ;
Με την ευκαιρία, προβληματίστηκα με την προτροπή Βενιζέλου να φερόμαστε πιο τρυφερά στο ΠΑΣΟΚ. Στην ελληνική πολιτική αρένα βρισκόμαστε, όχι σε φεστιβάλ του Γούντστοκ, με τα παιδιά των λουλουδιών. Πάντως, νομίζω ότι τα περί τρυφερότητας πρέπει μάλλον να απευθύνονται στους δελφίνους μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που εξακολουθούν να διακινούν τη δική τους ατζέντα, κάνοντας τη ζωή ποδήλατο στον Νίκο Ανδρουλάκη, οι ανάλγητοι!
πηγή : powergame.gr