NΔ: Μάχη… των μεγαλοπαραγόντων στην Αιτωλοακαρνανία να «ελέγξουν» τα ανύπαρκτα κομματικά όργανα

Είναι η μοναδική στιγμή που τα τοπικά κομματικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας μας απασχολούν κατά κάποιον τρόπο…

Την ερχόμενη Κυριακή 23 Νοεμβρίου τα μέλη της ΝΔ θα προσέλθουν στις εσωκομματικές κάλπες για να αναδείξουν τους προέδρους και τα μέλη των δημοτικών τοπικών οργανώσεων καθώς και της Διοικούσας Επιτροπής της Εκλογικής Περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας. Και αυτό γιατί πρόκειται κυριολεκτικά για κομματικά όργανα «σφραγίδα» χωρίς την παραμικρή παρεμβατικότητα τόσο στα κομματικά, όσο και εν γένει στα δημόσια πράγματα.

Ωστόσο όταν γίνονται οι εκλογές για αυτά τα όργανα, ασχολούνται οι μεγαλοπαράγοντες του κόμματος και έτσι όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις έχουμε εκ νέου τους proxies των βουλευτών και κάποιων κορυφαίων προσώπων από την Αυτοδιοίκηση, που για το δικό τους στενό πολιτικό συμφέρον επιθυμούν να «ελέγξουν» τα κομματικά όργανα, παρά το γεγονός ότι αυτά είναι επί της ουσίας ανύπαρκτα. Χαρακτηριστικό της γενικότερης απαξίας είναι ότι σε δύο δήμους συγκεκριμένα στο Θέρμο και το Ξηρόμερο δεν θα υπάρξουν κάλπες για τις δημοτικές τοπικές οργανώσεις του κυβερνώντος κόμματος λόγω έλλειψης υποψηφίων.

Κι αν δεν υπήρχαν τα ενεργούμενα των μεγαλοπαραγόντων του κόμματος αυτοί που θα ήταν υποψήφιοι στην Αιτωλοακαρνανία ενεργώντας αυτοβούλως και με διάθεση να προσφέρουν στο κόμμα ενδεχομένως να μετρούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews