Η ΓΕΑ χόρεψε για την ΦΛΟΓΑ με Αγάπη χωρίς όρους!

Ταξίδι αγάπης πραγματοποίησε στην Αθήνα τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026, ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Αντικείμενο του ταξιδιού ήταν η συμμετοχή του Ομίλου σε μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΧΟΡΟΒΑΤΕΣ Αθήνας, στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος, προκειμένου να υποστηριχθούν οι δραστηριότητες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, ΦΛΟΓΑ.

Ιερός ο σκοπός, αλλά και ανεπανάληπτες οι συγκινητικές στιγμές που βίωσαν τα μέλη της αποστολής κατά τη διάρκεια της παράστασης, σηματοδοτώντας παράλληλα τις αξίες του εθελοντισμού και της ανθρωπιάς τους.

Και όλα αυτά με την σφραγίδα των δεινών χορευτικών τους δεξιοτήτων αποσπώντας τον θαυμασμό και το ζεστό χειροκρότημα του Αθηναϊκού κοινού που κατέκλυσε το αμφιθέατρο του Κέντρου Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις Χορεύτριες, τους Χορευτές και τον Χοροδιδάσκαλο Γιώργο Τσελίκα από τον Έφορο του Ομίλου Δημοσθένη Καπώνη, ο οποίος συνόδευσε την αποστολή στην Αθήνα, ευχόμενος επίσης όπως αυτή η δράση τους, προσδώσει δύναμη και ελπίδα στην ΦΛΟΓΑ και στους ανθρώπους της.

DSCF2463
DSCF2470
DSCF2448
DSCF2534-1
DSCF2609
DSCF2539
DSCF2595
DSCF2534-1
DSCF2513
DSCF2434

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews