Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Δαμασκηνού και τη σχετική αδειοδότηση από τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Αγρινίου, το Κοινωνικό Φροντιστήριο «Ἅγιος Ἰωάννης ὁ Βραχωρίτης» θα συνεχίσει τη λειτουργία του για 15η χρονιά.
Οι φετινές επιτυχίες των παιδιών μας στις πανελλήνιες και προαγωγικες εξέτασεις και η χαρά και ευγνωμοσύνη στα πρόσωπα παιδιών και οικογενειών για το εκπαιδευτικό έργο που παρέχεται αφιλοκερδώς από έμπειρους καθηγητές, αποτελούν το ισχυρότερο κίνητρο που ενδυναμώνει αυτή την προσπάθεια.
Οι εγγραφές για το τρέχον σχολικό έτος θα πραγματοποιηθούν τις εξής ημέρες και ώρες:
* Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου: 9-12 το πρωί και 6 -8 το απόγευμα
* Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου: 9-12 το πρωί και 6-8 το απόγευμα
Τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα είναι τα εξής:
1.Υπεύθυνη δήλωση συμπληρωμένη με τα στοιχεία του κηδεμόνα στην οποία δηλώνεται ότι: «ότι για λόγους οικονομικούς αδυνατώ να στείλω το παιδί μου (όνομα), μαθητή/τριας της ….. τάξης Γυμνασίου/ Λυκείου σε φροντιστήριο. Παρακαλώ να τον/την εγγράψετε στο Κοινωνικό Φροντιστήριο στην τάξη…, κατεύθυνση… και στα μαθήματα …»
2.Βεβαίωση από το σχολείο που θα φοιτήσει το έτος 2026- 2027, με την οποία να βεβαιώνεται ότι ο ενδιαφερόμενος/ενδιαφερόμενη είναι εν ενεργεία μαθητής/μαθήτρια.
3. Τελευταίο Εκκαθαριστικό
Όσοι καθηγητές και καθηγήτριες ενδιαφέρονται να βοηθήσουν φέτος την προσπάθειά μας παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6938298085 ή να περάσουν από τον Ναο του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Η εκκλησία θα σταθεί και φέτος στο πλευρό της κάθε οικογένειας που έχει ανάγκη.
Καλή σχολική χρονιά!







