Επιμόρφωση Β΄ Επιπέδου στις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Εκπαίδευσης στην ΕΠΑΣ Αγρινίου

Στα πλαίσια της Επιμόρφωσης Β΄ Επιπέδου που υλοποιείται σε ολόκληρη τη χώρα στα Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης(ΚΣΕ) για Φιλολόγους, Μαθηματικούς, Φυσικούς, Δασκάλους κ.λ.π. , σας ενημερώνουμε ότι στο ΚΣΕ του Σχολείου μας (ΕΠΑ.Σ. Αγρινίου) θα υλοποιηθεί πρόγραμμα Επιμόρφωσης Β΄ Επιπέδου και για εκπ/κούς κλ. ΠΕ02 – Φιλόλογοι διάρκειας (96) ενενήντα έξι ωρών κάθε Τρίτη και Πέμπτη από ώρα 17:00΄ έως 20:00΄, με έναρξη την 09-04-2013.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στα επιμορφωτικά προγράμματα της ειδικότητάς τους, που θα υλοποιηθούν στην περιοχή τους κατά την τέταρτη περίοδο επιμόρφωσης (Απρίλιος 2013 – Νοέμβριος 2013), της Πράξης : «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη»

Λεπτομέρειες, σχετικά με τη διεξαγωγή των επιμορφωτικών προγραμμάτων και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε : http://b-epipedo2.cti.gr

Ο Διευθυντής & Συντονιστής
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ

Οι ενδιαφερόμενοι φυσικοί του ΚΣΕ για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία μη διστάσουν να τηλεφωνήσουν:
1)Μακρυγιάννη Χριστούλα τηλ.: 6973671362
2)Υφαντής Ηλίας (Λίνος) τηλ: 6938542565