Μάντζιος: «Δύσκολο με Παναιτωλικό»

Συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης, ο τεχνικός του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος.

«Απέναντι στον Παναιτωλικό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας έχει ανεβασμένη ψυχολογία, μετά και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Είμαστε μια καλή ομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, ώστε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη.Το μόνο που προβληματίζει είναι το αν θα έχουμε στη διάθεσή μας τους παίκτες στην άμυνα, τον Μακρυδημήτρη και τον Ζος. Ο Καμαρά είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ωστόσο έχουμε διαβάσει γενικά τον Παναιτωλικό κι έχουμε λύσεις για να τον αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά».

«Υπάρχουν σημαντικές απουσίες καθώς ο Σαρακατσάνος και ο Εμπόου δεν θα αγωνιστούν. Υπάρχουν επίσης προβλήματα και με τους Μακρυδημήτρη και Ζος και δουλεύω κάποιες εναλλακτικές λύσεις, για το κέντρο της άμυνας».

«Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στην αποφασιστικότητα, στο πάθος που θα δείξουμε. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας. Η νίκη του Παναιτωλικού απέναντι στον ΠΑΟΚ μας δείχνει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά αυτό δε μας αγχώνει».

πηγή : gazzetta.gr