Εκτροπή οχήματος με τραυματίες στο δρόμο Αστακός – Μύτικας

Ατύχημα είχαμε πριν λίγο κατά της 07:00 μ.μ. στον δρόμο Αστακός-Μύτικα στο ύψος του κάμπινγκ του Γιαννέλη. Αυτοκίνητο με κοτσαρισμένο τρέιλερ με σκάφος, βγήκε από την πορεία του και έπεσε κάτω από το δρόμο. Οι πυκνοί θάμνοι αποδείχτηκαν σωτήριοι για την οικογένεια με τα μικρά παιδιά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, μιας και έκοψε την φόρα του αυτοκινήτου. Το σκάφος εκσφενδονίστηκε 10 μέτρα ποιο πέρα.Οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους με μικροτραυματισμούς. Ασθενοφόρο από το Κ.Υ. Αστακού παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Πρόβλημα στο Νοσοκομείο Αγρινίου για το τροχαίο
Πρόβλημα δημιουργήθηκε πριν από λίγο με το περιστατικό του αυτοκινητικού ατυχήματος που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου με το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αστακού. Ο υπεύθυνος εκεί επέμενε ότι το περιστατικό έπρεπε να πάει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και δημιουργήθηκε μία αναστάτωση και μία ένταση με τους ανθρώπους που τραυματισμένοι είχαν ανάγκη βοήθειας.
Είμαστε γνώστες ότι το Νοσοκομείο Αγρινίου επιλέχτηκε για την διακομιδή μιας και υπήρχαν μικρά παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες και το Νοσοκομείου Μεσολογγίου δεν έχει παιδιατρική κλινική να εφημερεύει.Τέλος πάντων δεν μας άρεσε καθόλου αυτά που μας μετέφεραν για την συμπεριφορά κάποιων στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Το Νοσοκομείο Αγρινίου είναι για όλη την Αιτωλοακαρνανία και είναι ιδιοκτησία του λαού της Αιτωλοακαρνανίας και κανενός μεμονωμένου προσώπου. Με τέτοιες νοοτροπίες και συμπεριφορές δεν βοηθάμε. Κάποιοι πρέπει να δουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

πηγή : mytikaspress.blogspot.gr