Το ρεπορτάζ του STAR για τα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας [video]

Με την άποψη του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου Γ.Βλάχου πως τα προβλήματα θα λυθούν με τη πρόσληψη μόνιμων γιατρών και πως αυτό θα πάρει με τις γρεφειοκρατικέ διαδικασίες που υπάρχουν ένα χρόνο περίπου, κλείνει το εκτενές ρεπορτάζ για τα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου που παρουσιάστηκε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Στο βίντεο του STAR μιλούν ο παραιτηθείς διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Αγρινίου Αρ. Τζιόβας, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου Στ. Μερμύγκης και Δ. Τουμαράς αντίστοιχα, πολίτες της περιοχής, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου καθώς επίσης και οι διοικητές των δύο νοσοκομείων. Ακόμη στο ρεπορτάζ ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου τονίζει ότι το “νοσοκομείο Αγρινίου είναι αυτό που πρέπει πρώτα να εφημερεύει σε 24ωρη βάση και στη συνέχεια να παλέψουμε και για το νοσοκομείο του Μεσολογγίου”.

Αν μη τι άλλο μια τέτοια προβολή του προβλήματος σε ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων, βοηθά στην προώθηση των αιτημάτων της περιοχής.

Δείτε το βίντεο