Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αμφιλοχία – Μενίδι λόγω έργων στην Ιόνια

Mε αποφάσεις της Α/Δ Ακαρνανίας επιβάλλονται ρυθμίσεις και έκτροπες κυκλοφορίας στην περιοχή του Μενιδίου, στην Επαρχιακή οδο Αγρινίου – Άρτας καθώς και στο Αμφιλοχικο Αργος, λόγω εκτέλεσης εργασιών στην Ιόνια οδό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:
Καταρχήν αποφασίζεται η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην 5η χ/θ Επαρχιακής οδού Μενιδίου – Ελεοχωρίου, κατά το χρονικό διάστημα από 26-1-2015 έως 20-6-2015, από παρακαμπτήρια οδό, την οποία κατασκεύασε ο ανάδοχος του έργου της Ιόνιας οδού, για διευκόλυνση εκτέλεσης του έργου.
Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις ώρες 07.00΄ – 18.00΄.
Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ «EURO IONIA».

Επίσης αποφασίζεται η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην 99+126 Επαρχιακής οδού Αγρινίου – Άρτας κατά το χρονικό διάστημα από 26-1-2015 έως 5-7-2015, από παρακαμπτήρια οδό.
Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις ώρες 07.00΄ – 18.00΄ .
Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ «EURO IONIA».

Τέλος αποφασίζεται η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, για την προσωρινή παράκαμψη της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Αμπελακίου ( χ/θ 0+360,00 με αφετηρία την υφιστάμενη Ε.Ο. Αμφιλοχίας –Άρτας), στην περιοχή του Αμφιλοχικού Άργους, στη θέση ΄΄ Κάμπος΄΄ επί της χ/θ 102+727,75 της προς κατασκευή της Κάτω Διάβασης G024 από 26-1-2015 έως και 21-7-2015 σύμφωνα με τη μελέτη της αναδόχου εταιρείας ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΄΄EURO IONIA΄΄

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις ώρες 07.00΄ έως την 18.00 και η κυκλοφορία των οχημάτων στο ανωτέρω σημείο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω της παρακαμπτήριας οδού, με τη χρήση των προβλεπόμενων από την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/οικ/502 Τεχνικής προδιαγραφής σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΄΄EURO IONIA΄΄