Ο δήμος Καρπενησίου τιμώμενη περιοχή στο επιχειρηματικό χωριό Αγρινίου

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ θα είναι η τιμώμενη περιοχή της εκδήλωσης ΄΄ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ΄΄ που θα πραγματοποιηθεί στις 24-25-26 Απριλίου στο Πάρκο Αγρινίου.

Οι εργασίες του οποίου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και με πολλές συμμετοχές κάτι που δείχνει ότι το Αγρίνιο εκείνο το τριήμερο θα βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Σημαντικοί ομιλητές από τον πανεπιστημιακό -επιχειρηματικό χώρο αλλά και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών θα αναλύσουν τις απόψεις τους σε μια σειρά ζητημάτων ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει και έκθεση με περισσότερες από 30 συμμετέχοντες.

Σημαντική είναι η εναρκτήρια συνεδρία με την παρουσία των κ. κ. Χρήστου Βασιλάκου τ.Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, Βασιλακόπουλου Αρχισυντάκτη Εφημερίδας ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ενώ στο μέχρι τώρα πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι συνεδρίες της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με θέμα : ΄΄ο εθελοντισμός στην αντιπυρική περίοδο΄΄, η ανάλυση από καταξιωμένα στελέχη του ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, η εκδήλωση με θέμα ΄΄ο ρόλος των κοινωνικών παντοπωλείων στις τοπικές κοινωνίες΄΄.

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ είναι πια γεγονός για την περιοχή και θα δώσει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς για εξωστρέφεια και επαφή με τους επισκέπτες της εκδήλωσης.