Συνδρομή στους Τοπικούς ΤΟΕΒ για την αποκατάσταση των αντλιοστασίων

Με πολλά προβλήματα ξεκινά φέτος η καλλιεργητική περίοδος στην Αιτωλοακαρνανία και τον κάμπο του Αγρινίου. Οι εγκαταστάσεις εγγείων βελτιώσεων βρίσκονται σε κακή κατάσταση λόγω κλοπών που έχουν σημειωθεί, ενώ την ίδια ώρα οι ΤΟΕΒ είναι σε δεινή θέση λόγω χρεών και έλλειψης προσωπικού.

Ο δήμος Αγρινίου αποφάσισε να συνδράμει τους Τοπικούς ΤΟΕΒ στην εκτέλεση έργων για την αποκατάσταση των αντλιοστασίων με την παροχή του απαραίτητου προσωπικού που λείπει από τους ΤΟΕΒ της περιοχής. Συγκρκιμένα συνάπτοντας προγραμματικές συμβάσεις τους Τ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδος Αγρινίου, Σκουτεράς, Λυσιμαχείας και Παραβόλας το επόμενο διάστημα θα εκτελεστούν τα παρακάτω έργα :
Τ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδος Αγρινίου για την εκτέλεση του έργου: «Επιχορήγηση Τ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδος Αγρινίου για την αποκατάσταση του αντλιοστασίου Α3».
Τ.Ο.Ε.Β. Σκουτεράς για την εκτέλεση του έργου: «Επιχορήγηση Τ.Ο.Ε.Β. Σκουτεράς για αποκατάσταση αρδευτικού δικτύου και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού».
Τ.Ο.Ε.Β. Λυσιμαχείας για την εκτέλεση του έργου : «Επιχορήγηση Τ.Ο.Ε.Β. Λυσιμαχείας για έργα αποκατάστασης και καλής λειτουργίας των αρδευτικών δικτύων αρμοδιότητάς του».
Τ.Ο.Ε.Β. Παραβόλας για την εκτέλεση του έργου: «Εκσυγχρονισμός αρδευτικού δικτύου Παραβόλας (επέκταση)»