Αιτωλικό : Οι πολίτες που δεν έχουν καθαρό νερό στο σπίτι τους είναι σωστό να αγωνίζονται!

Χθες 2 Μαϊου, η Επιτροπή Πολιτών στο Αιτωλικό για το νερό και την θάλασσα, εντείνοντας τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, προχώρησε σε ανάρτηση πανό στο δημαρχείο Αιτωλικού με στόχο να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: «ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ! ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ».

Ωστόσο στην κίνηση αυτή της Επιτροπής Πολιτών φαίνεται ότι υπήρξαν αντιδράσεις από δημοτικούς παράγοντες. Από την μεριά της πάντως η Επιτροπή Πολιτών επιμείνει στη στάση της τονίζοντας πως ο αγώνας θα συνεχιστεί κλιμακούμενος, ενώ απάντησε στα όσα λέγονται από παράγοντες του δήμου Μεσολογγίου αναρτώντας το παρακάτω σχόλιο στην σελίδα της στο facebook:
Το νερό και η λιμνοθάλασσα αποτελούν ζητήματα ζωής ή θανάτου για το Αιτωλικό. Αρνούμαστε να ετοιμάσουμε βαλίτσες και να αφήσουμε τον τόπο να ερημώσει όπως μας πρότεινε ο δημοτικός σύμβουλος Γ.Τόλης από τον συνδυασμό του Ν.Καραπάνου στο δημοτικό συμβούλιο με θέμα το νερό του Αιτωλικού. Όσον αφορά τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Γ. Γένδουλας που έτρεξε στο δημαρχείο μόλις ενημερώθηκε για την ενεργειά μας ρωτώντως: «είναι σωστό αυτό που κάνετε;» του απαντάμε: «Ναι είναι σωστό!» Οι πολίτες που δεν έχουν καθαρό νερό στο σπίτι τους είναι ΣΩΣΤΟ να αγωνίζονται! Οι πολίτες που βλέπουν την λιμνοθάλασσα να πεθαίνει, είναι ΣΩΣΤΟ να αγωνίζονται! Ο αγώνας είναι ΣΩΣΤΟΣ γιατί είναι ΔΙΚΑΙΟΣ! Και θα συνεχιστεί κλιμακούμενος!