Τραπεζιώτης: Eπείγουσα ανάγκη να παρέμβουν ο δήμος και η Περιφέρεια στην Άνω Μακρυνού

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο – Υπερκομματική Συνεργασία», Δημήτρης Τραπεζιώτης μετέβη στη Δημοτική Κοινότητα Άνω Μακρυνούς του δήμου Αγρινίου, συνοδευόμενος και από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης κ. Παναγιώτη Μυζήθρα.

Εκεί είχαν συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα προσβασιμότητας καθότι ο δρόμος που συνδέει την Άνω Μακρυνού με την πόλη του Αγρινίου και την πόλη της Ναυπάκτου καθώς επίσης και με τους γύρωθεν οικισμούς είναι κατεστραμμένος λόγω ενός κατολισθητικού φαινομένου, το οποίο αν και έχει συμβεί πριν από περίπου τρία χρόνια (Δεκέμβριος 2021) δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί.

Μετά από συζήτηση με τους κατοίκους, ο κύριος Τραπεζιώτης μαζί με τον κύριο Μυζήθρα πήγαν στο σημείο της κατολίσθησης, πραγματοποίησαν αυτοψία και διαπίστωσαν το πρόβλημα που υπάρχει. Άκουσαν προσεκτικά τους κατοίκους, οι οποίοι θέτουν επιτακτικά το ζήτημα της άμεσης αποκατάστασης του προβλήματος διότι εκτός από την προσβασιμότητα, η οποία πλέον είναι αδύνατη από τον εν λόγω κατεστραμμένο κεντρικό δρόμο υπάρχει και ο κίνδυνος εάν ξεσπάσει πυρκαγιά να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, διότι η περιοχή είναι δασώδης και η πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων δεν είναι εφικτή.

Επομένως είναι απόλυτη και επείγουσα ανάγκη να παρέμβει ο δήμος Αγρινίου και η Περιφέρεια και να λύσουν το θέμα της προσβασιμότητας άμεσα, τόσο για λόγους διευκόλυνσης των κατοίκων στις μετακινήσεις τους, όσο και για να αποσοβηθεί ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα, ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. 

Δείτε σχετική δήλωση του Δημήτρη Τραπεζιώτη στο ακόλουθο βίντεο:

Tραπεζιώτης Άνω Μακρυνού

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr