Απορροφητήρες TsDeco για μία κουζίνα με μεγάλη διάρκεια ζωής

Ο απορροφητήρας ευθύνεται για τον σωστό εξαερισμό του χώρου της κουζίνας. Είναι ένα σύστημα, από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ απορροφητήρα που είναι ενσωματωμένος στο έπιπλο ή απορροφητήρα υψηλής αισθητικής.Πρόκειται για ένα στοιχείο που δεν καθορίζει μόνο την αισθητική αλλά και τη λειτουργικότητα. Ο απορροφητήρας ο οποίος είναι ενσωματωμένος στο έπιπλο, σας επιτρέπει να έχετε επιπλέον ράφια. Αυτό λοιπόν προσφέρει μεγαλύτερη συνοχή στον χώρο σας.

απορροφητήρεςΒρήκαμε απορροφητήρες τεκα από TsDeco και σας προτείνουμε τους καλύτερους:

Οι απορροφητήρες τέκα με καμινάδα (όπως αυτοί εδώ) μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Λειτουργούν με υψηλής ποιότητας τεχνολογία, μοτέρ με τουρμπίνα διπλής απορρόφησης, μέγιστη απορροφητική ικανότητα και μεγάλη ισχύ. Με λίγα λόγια καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας!

Όσον αφορά πληροφορίες σχετικές με την ενεργειακή κλάση, την ετήσια κατανάλωση, το θόρυβο και την απόδοση αναρρόφησης των φίλτρων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους της TsDeco για να απαντήσετε σε οποιαδήποτε απορία.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τους απορροφητήρες;

Οι απορροφητήρες αναρρόφησης δεν αφήνουν τους καπνούς και τους ατμούς να παραμείνουν στον χώρο της κουζίνας, αποτελώντας την πιο σίγουρη λύση για κάθε νοικοκυριό. Οι απορροφητήρες φιλτραρίσματος απορροφούν τον αέρα και στην συνέχεια τον εισάγουν ξανά στην κουζίνα μέσω φίλτρων τα οποία μπορούν να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν.

Τέλος, μπορείτε να βρείτε και απορροφητήρες που καθαρίζουν τον αέρα με ιονίζουσα ακτινοβολία. Αυτό σημαίνει ότι πάνω από το 60% των οσμών του μαγειρέματος δεν περνάνε στον χώρο της κουζίνας. Αυτής της μορφής οι απορροφητήρες εξουδετερώνουν ιούς, βακτήρια αλλά και μούχλα.

Σημαντικές συμβουλές:

  • Ανάψτε τον απορροφητήρα λίγα λεπτά πριν μαγειρέψετε για να δημιουργηθεί η σωστή ροή αέρα που θα οδηγήσει τους ατμούς στην επιφάνεια αναρρόφησης
  • Μην ξεχνάτε τον καθαρισμό των φίλτρων

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα TsDeco για να βρείτε ποιοτικούς, φθηνούς και τελευταίας τεχνολογίας απορροφητήρες.