Η Ελλάδα της παγκοσμιοποίησης

Η Ελλάδα της παγκοσμιοποίησης και η Ορθόδοξη Ελληνική Ταυτότητα

«…Να είστε έτοιμοι γιατί κάποιοι προετοιμάζουν γενική έφοδο κατά της Χώρας…»
Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, 2006.

Γράφει ο καθηγητής Χρήστος Γερ. Σιάσος

Ως Έλληνες οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τα τετρακόσια χρόνια που βρεθήκαμε κάτω από την «μπότα» του Τουρκικού ζυγού υποστήκαμε κάθε είδος βανδαλισμού, εξευτελισμού, κατάρρευση πνευματική – πολιτιστική – εκπαιδευτική – οικονομική. Με την ανασυγκρότηση του Ελληνικού Κράτους από τον Ιωάννη Καποδίστρια, η ιστορία όλους αυτούς τους αιώνες μας διδάσκει πως ο Ελληνικός λαός με οδηγό την Ορθόδοξη Εκκλησία μας, ξαναγεννιέται και αφού παραγκωνίσει αυτούς που την υπονομεύουν προχωρά ξανά μπροστά – προς τη δόξα και τη λευτεριά.
Στο προσκλητήριο σάλπισμα σε κάθε πολεμική επιχείρηση για λευτεριά, ο Έλληνας έδινε πάντα το παρόν, με θάρρος και αυτοθυσία, οπλαρχηγοί, αρματωλοί και κλέφτες, ο κλήρος, ο απλός και αφανής Λαός.
Τον Κυβερνήτη, όπως όλοι μας γνωρίζουμε, κάποιοι προδότες, άνανδρα τον δολοφόνησαν έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ναύπλιο ενώ πήγαινε να λειτουργηθεί.
Έκτοτε η Ελλάδα μας έζησε ειρηνικές αλλά και ταραγμένες περιόδους, Α’ και Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, Μικρασιατική καταστροφή με τη σφαγή του Ελληνικού και του Αρμενικού πληθυσμού, Ελληνοιταλικογερμανικός πόλεμος 1940, εμφύλιος 1946 – 1949 καθώς και την ταραγμένη περίοδο 1967 – 1974. Η διάσωση της Ελληνικής Πολιτείας ή καλύτερα της Ελληνικής Δημοκρατίας στηρίχθηκε και στηρίζεται στη βούληση του Ελληνικού λαού. Σε όλες αυτές τις περιόδους και μέχρι σήμερα την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της Χώρας την είχαν και την έχουν οι Κυβερνήσεις μας.
Τα τελευταία χρόνια με μεγάλη αγωνία παρακολουθούμε την σχεδιαζόμενη αποικιοκρατική Ελλάδα της παγκοσμιοποίησης και τον Ελληνικό λαό να ζει καθημερινά με το ερώτημα, αν η Χώρα του που αιώνες πριν οι προγονοί του με το αίμα τους την κράτησαν ελεύθερη για να κατοικούμε εμείς σήμερα, θα συνεχίσει να κατοικείται από Έλληνες μετά από λίγα χρόνια. Την Ελλάδα μας που προέκυψε μετά από τις Επαναστάσεις των Ελλήνων και των Ελληνίδων στο όνομα του Χριστού μας και της Αγίας Τριάδος, επιχειρείται τώρα μέσω ξενόφερτων πολιτικών ιδεολογιών και πρακτικών η «αποδόμησή» της.
Η εμπειρία των τελευταίων χρόνων μας έδειξε ότι οι ηγεσίες των Ελληνικών κομμάτων σφυρίζουν αδιάφορα μπρος στα προβλήματα της κοινωνίας, της οικογένειας, των νέων παιδιών, των εργαζόμενων, της δημογραφικής κατάρρευσης, των Ελλήνων μεταναστών, την εξαθλίωση των συνταξιούχων, τους μισθούς πείνας και τόσες άλλες αδικίες εις βάρος του Ελληνικού Έθνους όπως το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας με την κορύφωση της επαίσχυντης υπογραφής των Πρεσπών.
Αν δεν αποφασίσουμε επειγόντως σήμερα να Εθνικοποιήσουμε με εκείνα τα πρότυπα των προγόνων μας την πολιτική ζωή της Πατρίδας μας σε λίγα χρόνια την ελάχιστη μειονότητά μας θα την κυβερνούν τα παιδιά των σημερινών μουσουλμάνων μεταναστών που κατοικούν παράνομα στη Χώρα μας.
Οι άνθρωποι της εξουσίας, είναι αριστοτέχνες στη σύλληψη του σκοπού που επιδιώκουν, τα δε ΜΜΕ βρίσκονται σε καταπληκτική προσαρμογή στις απαιτήσεις που καταστρώνονται για να εξουδετερώσουν την επιρροή της Εκκλησίας προς τον Ελληνικό λαό και να μετατρέψουν το Ελληνικό Κράτος του Καποδίστρια, του Τρικούπη και τόσων άλλων πολιτικών, Αρχιερέων, ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών σε «άθρησκο» και ουδέτερο απέναντι στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας.
Δυστυχώς έχουμε μπει σε μια περιπέτεια που κάτω από την πίεση των εκσυγχρονιστών!!! χάνουμε την ψυχική μας ηρεμία και γαλήνη και σιγά – σιγά έρχεται η πολτοποίηση και ο αφανισμός όπως διακήρυττε ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Ως Έλληνες που γνωρίζουμε ιστορικές αλήθειες θα πρέπει να αδιαφορούμε στα κελεύσματά τους με φρούδες ελπίδες!!!, να προσπαθούμε και να προσευχόμαστε στον Τριαδικό Θεό μας να σώσει αυτό τον τόπο μαζί με το λαό του.