Έσπασαν τα χρονόμετρα και οι μη αξιολογημένοι διαιτητές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Τελικά αυτό που συμβαίνει στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας δεν έχει προηγούμενο. Ακόμη και οι διαιτητές οι οποίοι δεν αγωνίζονται στις Εθνικές Κατηγορίες συντρίβουν τα ρεκόρ του fifa test. Την ώρα που το fifa test φαντάζει δύσκολο έως αδύνατο, 37 μη αξιολογημένοι διαιτητές της Ε.Δ. της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά,   πριν από λίγες μέρες, συνέτριψαν κυριολεκτικά τα  χρονόμετρα όταν κλήθηκαν από την Τοπική επιτροπή Διαιτησίας να εξεταστούν στο  fifa test.
Η κοσμογονία λοιπόν και η άρτια οργάνωση δεν μπορεί να κρυφτεί. Η Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων και ο Πρόεδρός της Τάκης Παπαχρήστος με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας επενδύει στους νέους διαιτητές, οι οποίοι πλέον συγκροτούν μια πανίσχυρη διαιτητική ομάδα ικανή να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε αγωνιστική κατάσταση. Η  άριστη φυσική κατάσταση και η επίσης άριστη θεωρητική εκπαίδευση, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους αιτωλοακαρνάνες διαιτητές.

Επικεφαλής του προπονητικού team των διαιτητών και υπεύθυνος εκγύμνασης είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γιώργος Κωνσταντίνου με άξιους εμψυχωτές την Επιτροπή Διαιτησίας και τους Χρήστο Παπαχαραλάμπους,  Κώστα Τσάσση, Σπύρο Τομαρά και Παναγιώτη Καψάλη. Δεν μπορούμε όμως σε καμιά περίπτωση να παραγνωρίσουμε τη βοήθεια του Διοικητικού Τμήματος της ΕΠΣΝΑ με τους Κώστα Καλύβα και Νίκη Μπαρμπετάκη,  οι οποίοι είναι δίπλα σε ότι χρειαστούν όχι μόνο οι διαιτητές αλλά και τα ποδοσφαιρικά σωματεία.  Η προσπάθεια όμως για την κατάρτιση και την επιμόρφωση από την ΕΠΣΝΑ και την Επιτροπή Διαιτησίας δεν σταματά εδώ.

Εκτός από τις  επιμορφωτικές συναντήσεις των διαιτητών που πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα,   τις προπονήσεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, η ΕΠΣΝΑ προγραμματίζει για τη συνέχεια νέες επιμορφωτικές συναντήσεις επιμόρφωσης και κατάρτισης για όλους τους εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές.