Χωρίς Τεννέ και διεθνείς

Χωρίς τον Μπάμπη Τεννέ που έχει ίωση, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναιτωλικού. Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με μπάλα. Απουσίαζαν ο Άγγελος Χαριστέας και ο Γιώργος Θεοδωρίδης που συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών, ο Παύλος Μητρόπουλος που συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και ο Σρνταν Μπλάζιτς που συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής Μαυροβουνίου. Απουσίασε επίσης ο Άντι (ίωση), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Τσενάμο και ο Μπαμπανιώτης.
Στην πρωινή προπόνηση πήραν μέρος οι: Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Σέγε, Μπουμάλ, Πασάς, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Δέντσας, Καπνόπουλος, Ετζενγκέλε, Μπαμόγκο, Ντολεζάι, Σιόντης, Παππάς. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί, με την προσθήκη των τερματοφυλάκων της ομάδας Κ20 Δημήτρη Τσάπαλου και Γιώργου Τηλεμάχου, αποτελούν την αποστολή του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει το Σάββατο (ώρα 3.00 μ.μ.) στο γήπεδο Παναιτωλικού. Οι Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Καραμαλίκης, Καμαρά, Άντι, Μεταξούλης, Σμίλτος, Ζέρης, θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στο EMILEON SportCenter.

Αλλαγή στην ομάδα Κ20
Στο πλαίσιο της ενιαίας λειτουργίας των αγωνιστικών τμημάτων, ο βοηθός προπονητή της επαγγελματικής ομάδας Γιώργος Ταράσης αναλαμβάνει και την τεχνική ηγεσίας της ομάδας Κ20, στους αγώνες της οποίας συμμετέχουν και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Από τα τμήματα υποδομής αποχωρεί ο προπονητής Δημήτρης Παναγιώτου, τον οποίο η ΠΑΕ Παναιτωλικός ευχαριστεί για την πολύ καλή συνεργασία και προσφορά του. Ο Δημήτρης Παναγιώτου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε να εργαστώ στον Παναιτωλικό, τους συναδέλφους μου προπονητές και γυμναστές, καθώς και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαμε, ευχόμενος ευόδωση της προσπάθειας που γίνεται στον Παναιτωλικό».