Καλόν αέρα στα όνειρά σας

Μα ακόμα ένα ενημερωτικό site; Κι άλλο blog; Μα με τι ευκολία ο καθένας λέει την άποψή του και τη βάζει και σε κοινή θέα; Και ποιος είναι αυτός για να ‘ χουμε καλό ερώτημα;
Ε, ναι λοιπόν, στο 2011 όλοι μπορούν να λένε την άποψή τους και ευτυχώς δεν κοστίζει και πολλά να κάνεις ένα site. Και οι κειμενογράφοι, σχολιαστές – ή όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε- τολμούν να πουν κάτι και να το κοινοποιήσουν γιατί μπορεί παρ’ ελπίδα αυτό το «κάτι» να «μιλάει» και σε κάποιον άλλον, και σε έναν ακόμη κι έτσι οι άνθρωποι να συναντηθούν στον αέρα.
Μα δεν είναι καλύτερα έτσι; Δεν είναι καλύτερα να διαλέγεις εσύ τι θα διαβάσεις; Και να μην μασάς με το lifestyle που σου πουλάνε, αφού πρώτα τα ‘χουν πάρει για τις διαφημίσεις;

Δεν είναι καλύτερα να διαβάζεις ένα πολιτικό σχόλιο που να μην κατεβαίνει με το ασανσέρ πολιτικού γραφείου; Και δεν λέω ότι υπάρχει αντικειμενικότητα στην ενημέρωση-γιατί αυτό χωράει πολλή συζήτηση- λέω, όμως, πως εδώ δεν υπάρχει κάποιος που σου απαγορεύει να γράψεις κάτι επειδή δεν ταιριάζει «χρωματικά».

Δεν είναι καλύτερα να διαβάζεις μια άποψη ενός που μοιάζει με σένα; Δουλεύει ή προσπαθεί να δουλέψει στην ίδια πόλη, πάει στα ίδια μέρη κι έχει κι αυτός όνειρα σαν κι εσένα..

Εμείς λοιπόν ξεκινάμε αυτό το ταξίδι επειδή έχουμε όρεξη και κέφι κι επειδή μας αρέσει. Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας..

Ηρώ Κ.

Γεμίζω το ποτήρι μου και πίνω τρεις φορές
γεμίζω το ποτήρι μου και πίνω στην υγειά σας
Καλωσορίσατε κι απόψε στο ταξίδι μας
καλόν αέρα στα όνειρά σας
Καλωσορίσατε ξανά με την αγάπη σας
και τ’ αναμμένα φώτα της καρδιάς σας
(Αφοι Κατσιμίχα)