Αλβανό με 30 κιλά χασίς συνέλαβε στην Αθήνα η Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου

Σημαντική εκτός έδρας επιτυχία για τη Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου. Συνέλαβε 36χρονο Αλβανό έμπορο ναρκωτικών με 30κιλά χασίς.

Οι πληροφορίες που είχε εδώ και καιρό η Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου οδήγησαν τους άνδρες της στα ίχνη του 36χρονου Αλβανού εμπόρου ναρκωτικών που είχε μεγάλη δράση στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και γενικότερα στη Δυτική Ελλάδα.

Ένας από τους άνδρες της Δίωξης παρουσιάστηκε στον Αλβανό ως υποψήφιος αγοραστής και μετά από αλλεπάλληλα ραντεβού συμφωνήθηκε η «αγοραπωλησία» 30 κιλών ακατέργαστης κάνναβης έναντι του ποσού των 24000 ευρώ. Μάλιστα ο Αλβανός υπέδειξε μάλιστα το σημείο όπου είχε τα ναρκωτικά. Επρόκειτο για το Ζεφύρι Αττικής, όπου οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν τα ναρκωτικά και συνέλαβαν τον Αλβανό. Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν 27 νάιλον συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 30 κιλών.

Ο 36χρονος Αλβανός θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και θα του απαγγελθούν οι ανάλογες κακουργηματικής πράξης κατηγορίες για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών.