Διαδικτυακή υπηρεσία ενημερώνει για τα συσσίτια ανά νομό – Τι καταγράφει στην Αιτωλοακαρνανία

Λίστες με δωρεάν φαγητό ανά νομό προσφέρει η νέα διαδικτυακή υπηρεσία helping.gr, δίνοντας μια ανάσα σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Σημείο των καιρών, αλλά και του διαδικτύου, που πάντα πρωτοπορεί καταγράφοντας της ανάγκες της κοινωνίας… Η νέα διαδικτυακή προσπάθεια καταγράφει λίστες με δωρεάν φαγητό σε πολλά σημεία ανά τη Ελλάδα. Μέχρι στιγμής από την Αιτωλοακαρνανία καταγράφεται η Ναύπακτος.

Ακόμη η υπηρεσία προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, σύλλογοι για τη στήριξη του παιδιού, πρόγραμμα “βοήθεια στο σπίτι”. Αυτές είναι, μεταξύ άλλων, μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία, που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη.

“Το helping.gr είναι ένας νέος δικτυακός τόπος, που ως στόχο έχει να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ταυτόχρονα πηγή πληροφοριών για συνανθρώπους μας που έχουν κάποιο πρόβλημα και αναζητούν βοήθεια.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε ως σκέψη από μια παρέα ανθρώπων, οι οποίοι είναι γνώστες του χώρου του Internet και έγινε πράξη με τη στήριξη και την ευγενική χορηγία της εταιρίας IPS. Το μοναδικό κίνητρο όλων όσων αφιέρωσαν χρόνο και εναπόθεσαν γνώσεις, για να γίνει πράξη η συγκεκριμένη σκέψη, είναι η διάθεση προσφοράς στους συνανθρώπους τους και η πίστη ότι αυτή η προσπάθεια θα φέρει καρπούς” αναφέρονται, μεταξύ άλλων, στο εισαγωγικό σημείωμα του site.

Σχετικά με τα σημεία όπου μπορεί κάποιος να απευθύνεται για δωρεάν φαγητό στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, αναφέρονται η Πάτρα, το Αίγιο και η Ναύπακτος.