Η απεργιακή συγκέντρωση Eργατικού Κέντρου και ΠΑΜΕ στο Αγρίνιο (video)

Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση του ΠΑΜΕ και του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της σημερινής γενικής απεργίας.

Χαιρετισμό στη απεργιακή συγκέντρωση στη πλατεία δημοκρατίας απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΟΑΣ κ. Σ. Κοτοπούλης που αναφέρθηκε στην μείωση του εισοδήματος αγροτών και κτηνοτρόφων, ενώ σημείωσε πως πρέπει να ενταθούν οι αγώνες των αγροτών για μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη εκτός μονοπωλίων. Προανήγγειλε μάλιστα την κινητοποίηση των αγροτών της ΠΑΣΥ στις 14 Δεκεμβρίου στον κόμβο Κουβαρά.

 

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Κώστας Μαργιώλης . Ο κ. Μαργιώλης έκανε λόγο για τον πιο άγριο προϋπολογισμό λιτότητας και στηλίτευσε τη στάση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που «αποπροσανατολίζουν τον εργαζόμενο από την πραγματική αιτία της κρίσης, τον καπιταλισμό». Στη συνέχεια ο κ. Μαργιώλης επιτέθηκε στην κυβέρνηση Παπαδήμου χαρακτηρίζοντάς την, κυβέρνηση της πλουτοκρατίας, που στόχος της είναι να πάρει να στηρίξει το σημερινό σύστημα και να πάρει πιο άγρια μέτρα για το λαό. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του κάλεσε τους εργαζομένους να συμμετάσχουν στις 6 Δεκεμβρίου στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ ενάντια στο τέλος ακινήτων.

 

[youtube width=”480″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=V4u6B2fhWU8[/youtube]