Έδρασε και στην Λευκάδα η σπείρα των Αλβανών με τα καλάσνικοφ – Εμπλέκεται και στη ληστεία του Μύτικα;

Όλο και νέες υποθέσεις που αφορούν την δράση της σπείρας των πάνοπλων Αλβανών οι οποίοι συνελήφθησαν στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, εξιχνιάζουν οι αστυνομικοί. Εκτός των δυο που έχουν συλληφθεί και τριών ακόμη Αλβανών που παραμένουν ασύλληπτοι, αναζητείται και μια νεαρή Ρουμάνα που συμμετείχε στην σπείρα η οποία έδρασε και στην Λευκάδα.

Η ίδια σπείρα, είχε αποπειραθεί στις 29 Νοεμβρίου να διαρρήξει άλλο ένα κοσμηματοπωλείο στην Καρυά Λευκάδας με τη μέθοδο του ριφιφί από διπλανό άδειο μαγαζί. Όμως, έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας πίσω τους μπουκάλες οξυγόνου, τσεκούρια και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία. Αλλά και την προηγούμενη ημέρα, είχαν διαρρήξει το ταχυδρομικό πρακτορείο του χωριού!

Οι αστυνομικοί που συνεχίζουν την προανάκριση έχουν βρει στοιχεία ότι τα ασύλληπτα μέλη της σπείρας εμπλέκονται και στην ληστεία που έγινε την 1η Δεκεμβρίου στο υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας με λεία 20.000 ευρώ, ανήμερα της συμπλήρωσης δυο χρόνων από την προηγούμενη ληστεία που είχε γίνει στην ίδια τράπεζα το 2009!

protothema.gr