Το πρώτο θύμα

Η αντιμετώπιση από τη διαιτησία στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ του Σαββάτου ήταν μια ακόμη προσαρμογή του νεοφώτιστου Παναιτωλικού στη σκληρή πραγματικότητα της Super League.
Φυσικά τα «καναρίνια» όλα τα προηγούμενα χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες είχαν βιώσει για τα καλά στο πετσί τους τις διαιτητικές παρασπονδίες, ωστόσο ήλπιζαν πως η κατάσταση φέτος είχε διαφοροποιηθεί.

«Τα λάθη αυτά φυσικά και δεν είναι τυχαία. Δυστυχώς ουδείς θέλει να ασχοληθεί ουσιαστικά με το πρόβλημα της διαιτησίας στην Ελλάδα. Απλά μόνο οι ρόλοι αλλάζουν…» τόνιζαν χθες κορυφαία διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ, που θεωρούσαν πως ο Παναιτωλικός ήταν το πρώτο θύμα του πολέμου που ξεκίνησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα κορυφωθεί τις επόμενες μέρες.

Οι Αγρινιώτες ίσως σήμερα πάρουν θέση και επισήμως μέσω ανακοίνωσης, ξέχωρα όμως από αυτό η πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό σκορπά ελπίδες για τη συνέχεια.

Αλλωστε η ομάδα έβγαλε μια τριάδα αγώνων (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός) στην οποία φανερώθηκαν πλεονεκτήματα και αδυναμίες που εντοπίστηκαν και θα γίνει προσπάθεια να διορθωθούν, αρχής γενομένης από το κομβικό ματς με τον ΟΦΗ.

ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ sentragoal.gr