Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του «Παναγία Ελεούσα»

Στις 22 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς και αγάπης η χριστουγεννιάτικη γιορτή των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», στη Β΄ Εκπαιδευτική Μονάδα, στο Αγρίνιο.

Η γιορτή ξεκίνησε με το θεατρικό δρώμενο «Η γέννηση του Ιησού Χριστού», από την ομάδα των εκπαιδευομένων νέων και στη συνέχεια η χορωδία των νέων και των εργαζομένων έψαλε χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα. Στο τέλος μοιράστηκαν δώρα για τα Χριστούγεννα.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής Επισμηναγός κ. Χρήστος Παπαχρήστος και ο Σμηναγός κ. Νικόλαος Αθανασόπουλος από το Αεροπορικό Απόσπασμα Αγρινίου και μαθητές του Γυμνασίου Γαβαλούς με την καθηγήτριά τους κ. Ράνια Τηλιγάδα. Στη γιορτή παρευρέθηκαν επίσης πολλοί γονείς των εκπαιδευομένων νέων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Στο πνεύμα των ημερών μίλησε η κα Φαίνη Τσιμπουράκη, προσωπάρχης και μεταξύ άλλων είπε: «…Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα. Πριν από περίπου 2000 χρόνια γεννήθηκε στη Βηθλεέμ, σε μια φάτνη, ο Ιησούς Χριστός. Η γέννηση του θεανθρώπου αποτέλεσε ένα συγκλονιστικό γεγονός για την ανθρωπότητα. Με το δίδαγμα της αγάπης του φώτισε και επηρέασε όλη την οικουμένη…»

Έφεραν τρόφιμα για την ημερήσια σίτιση των εκπαιδευομένων νέων: το Αεροπορικό Απόσπασμα Αγρινίου, η Διεύθυνση Γεωργίας, το λαογραφικό τμήμα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και το Γυμνάσιο Γαβαλούς, τους οποίους ευχαριστούμε θερμότατα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» εύχεται Καλές Γιορτές, ειρηνικό και ελπιδοφόρο το έτος 2012.