Με Θεοδωρίδη η αποστολή του Παναιτωλικού κόντρα στο Παναθηναϊκό

Παρά το γεγονός πως ο Γιώργος Θεοδωρίδης ταλαιπωρούνταν όλη την εβδομάδα από τραυματισμό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση του Παναιτωλικού πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Μπάμπης Τεννές τον συμπεριέλαβε στην αποστολή κανονικά.

Μόνος του προπονήθηκε και ο Άγγελος Χαριστέας που είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, αλλά κι αυτός συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του 48χρονου τεχνικού και πήγε στο ξενοδοχείο με τους υπόλοιπους.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η κουβέντα αφορά τόσο στον Γιώργο Θεοδωρίδη όσο και στον Αγγελο Χαριστέα, οι οποίοι παρότι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έκαναν ατομικό πρόγραμμα βρίσκονται στην 19μελη αποστολή των νεοφώτιστων. Ενδεικτικό, δηλαδή, του γεγονότος το πόσο υπολογίζει στους δυο παίκτες ο έμπειρος τεχνικός των Αγρινιωτών.

Οι υπόλοιποι 17 παίχτες που είναι στην αποστολή για το ματς απέναντι στους «πράσινους» είναι οι: Τζενάμο, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Μπουμάλ, Πασάς, Παλαιολόγος, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.