Preview : Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός και Pre Game από τη Nova

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον προπονητή του Παναιτωλικού, Μπάμπη Τεννέ αφού ο Άγγελος Χαριστέας δεν προπονήθηκε και δύσκολα θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό ( 17:15).

Ο Μπάμπης Τεννές, από τη μια προβληματίζονταν πώς θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, όπου μάλλον θα χρησιμοποιηθεί ο Σιόντης και από την άλλη ήλπιζε στις μηδαμινές σχεδόν πιθανότητες να ξεπεράσει το πρόβλημά του ο Θεοδωρίδης. Ο έμπειρος μέσος παρότι προπονήθηκε σε ατομικούς ρυθμούς δεν είναι έτοιμος, αλλά βρίσκεται στους δεκαεννέα της αποστολής. Το σοκ ήρθε από τον Άγγελο Χαριστέα, ο οποίος νιώθοντας ενοχλήσεις στο δικέφαλο, δεν προπονήθηκε την Τρίτη (03/01) και από την ομάδα εκφράζεται απαισιοδοξία ως προς την συμμετοχή του, με πρώτη εναλλακτική λύση τον Καραμαλίκη.

Χωρίς τους Κουίνσι Αμπεγέ και Ρούντολφ θ’ αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό. Δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή του Χάρη Μαυρία για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα, ενώ μένει να δούμε εαν θα επιστρατευτεί ένας εκ των Τοτσέ, Πετρόπουλου για την κορυφή της επίθεσης ή θα χρησιμοποιηθεί εκεί ο Κλέιτον. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σεμπάστιαν Λέτο.

Τρεις είναι οι επίσημοι αγώνες της προϊστορίας ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο. Ο Παναθηναϊκός μετρά 2 νίκες , ενώ ένα παιγνίδι έληξε ισόπαλο.
1954-55 (3-4-1955) ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-2
1975-76 1-2-1976) ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-3
1976-77 (19-6-1977) ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-0

[youtube width=”480″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=VTKshr9gqXk&feature=player_embedded[/youtube]