Preview: Αστέρας Τρ.-Παναιτωλικός

Ο Αστέρας Τρίπολης στην έδρα του πάει καλά, εκτός υπάρχει πρόβλημα. Στον αγώνα με τον Παναιτωλικό η νίκη είναι αναγκαία για να γεμίσει… το σακούλι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός προέρχεται από το 1-1 και την πολύ καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και πάει στην Τρίπολη για το καλύτερο.

Δύο σημαντικές επιστροφές μετρά ο Αστέρας ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη, καθώς οι Μάρτιν Πουλίδο και Χουανίτο είναι εκ νέου στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη. Ο στόπερ των Αρκάδων επιστρέφει από τραυματισμό, ενώ ο Ισπανός χαφ από τιμωρία. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Κωστούλας, Αλβάρες, Μπαρτολίνι και Τσουμάγκας. Η αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι, που αρχίζει στις 17:15, αποτελείται από τους: Χακόμπο, Μπαντή, Αργυρόπουλο, Φορμίκα, Πιπίνη, Κουρμπέλη, Πουλίδο, Χουανίτο, Λαδάκη, Ουσέρο, Ράγιος, Ναβάρο, Τσαμπούρη, Αρσενίεβιτς, Έγκον, Χούλι, Μπρέσκα, Σολάκη, Μπακασέτα και Περόνε.

Χωρίς τον Άγγελο Χαριστέα, τον ανέτοιμο το Γιώργο Θεοδωρίδη και τους Άντι (τιμωρημένος), Κουτρουμάνο (τραυματίας), δεν είναι υπερβολή η εκτίμηση πως ο Μπάμπης Τεννές θα αναγκαστεί να “βγάλει λαγούς” προκειμένου ο Παναιτωλικός να φύγει με αποτέλεσμα από την Τρίπολη. Ταυτόχρονα, τα μεταγραφικά μάλλον «παγώνουν» μέχρι την Κυριακή. Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται ο Μπλάζιτς τερματοφύλακας, οι Ετζενγκέλε και Ντολεζάι στο κέντρο της άμυνας, με τον Σιόντη στο δεξί άκρο. Στα αριστερά τον πρώτο λόγο έχει ο Σάκης Παλαιολόγος. Ακλόνητος ο Μητρόπουλος ως αμυντικό χαφ και ίσως η εμπειρία του Κούσα να προτιμηθεί έναντι του Μουμίν. Σε διάταξη 4-1-4-1 επικρατέστερος είναι ο δεύτερος, αλλά στο 4-2-3-1 υπερέχει ο Κούσας. Στον άξονα και ως συνήθως με πιο ελεύθερο ρόλο θα βρεθεί ο Ρότσα, ενώ το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο ο Θεοδωρίδης και να παίξουν στα άκρα της μεσαίας γραμμής οι Καμαρά, Μπουμάλ. Η θέση του φορ ανήκει στον Στάθη Καραμαλίκη και την 18αδα συμπληρώνουν οι Τσενάμο, Αναστασιάδης, Μουμίν, Μπελεβώνης, Πασάς και Καπνόπουλος.

contra