Ήττα για τον Παναιτωλικό και στην Νέα Σμύρνη (video)

Δεν τα κατάφερε ο Πναιτωλικός ούτε αυτή τη φορά και για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μετά την Τρίπολη γνώρισε την ήττα με το ίδιο σκορ από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Όπως στο Αγρίνιο, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, έτσι και σήμερα στην Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος επικράτησε του Παναιτωλικού, με σκόρερ και πάλι τον Νιάζι Κούτσι. Πλέον τα βαθμολογικά περιθώρια στενεύουν για τους Αγρινιώτες που πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία την επόμενη αγωνιστική την Κέρκυρα στο Αγρίνιο.

Ο Πανιώνιος μετά την μεγάλη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο, υποδεχόταν τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη ωστόσο όπως αποδείχτηεκ στη συνέχεια η ομάδα του Αγρινίου ήταν η κουρασμένη και παρουσίασε ξανά τα… εκτός έδρας προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό κυρίως εξαιτίας της επιλογής του Παναιτωλικού να ψάξει από το πρώτο λεπτό τις αντεπιθέσεις. Ωστόσο οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές κλασικές ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος είχε τις καλύτερες από αυτές, αλλά και ο Παναιτωλικός δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για ευκαιρίες, όμως οι φάσεις δεν βγήκαν για την ομάδα του Τεννέ. Ήταν όμως φανερό από το πρώτο ημίχρονο πως τα καναρίνια έπασχαν στη μεσαία γραμμή καθώς ανασταλτικά προσπαθούσε μόνος του ο Μητρόπουλος να σηκώσει όλο το βάρος. Επιπλέον πράγμα που φάνηκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρότσα δεν μπόρεσε να φτάξει παιχνίδι για τον Παναιτωλικό.
Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα
[youtube width=”480″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=v7oiHXWY8ec[/youtube]

Δείτε βίντεο με τη συνέντευξη τύπου και τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού :
O Mπάμπης Τεννές Τεννές: «Αυτά έχει το ποδόσφαιρο…»
Μουμίν: «Κοιτάμε μπροστά»
Σιόντης: «Πρέπει να βελτιωθούμε!»
Ντολεζάι: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες που Παναιτωλικού δεν ξεκίνησαν καλά, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο Πανιώνιος και άνοιξε το σκορ με τον Κούτσι. Λίγο αργότερα ο Καμαρά έχασε την πρώτη κλασική ευκαιρία του Παναιτωλικού καθώς βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Σιδεράκη, ωστόσο προδόθηκε από το κοντρόλ του και στη συνέχεια ο Καραμαλίκης δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 76′ ο Καμαρά έκανε από δεξιά την σέντρα, ο Πετκάκης δεν βρήκε καλά την μπάλα όταν πήγε να διώξει και παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

«Κουρασμένος» ο Παναιτωλικός
Τα πλάνα του άλλαξε ο Μπάμπης Τεννές στο ημίχρονο περνώντας τον Καραμαλίκη στη θέση του Πασσά, και λίγο αργότερα τον Φερνάντεζ στη θέση του Μουμίν, αλλά η ομάδα του Αγρινίου έδειχνε στο γήπεδο πως αυτή έχει παίξει μεσοβδόμαδα 120λεπτά και όχι ο Πανιώνιος. Του έλλειψαν πολύ και ο Θεοδωρίδης και ο Κουτρομάνος. Είχε σαφές πρόβλημα και στην κυκλοφορία της μπάλας και προφανώς του έλειψε και ο παίχτης που θα στείλει τη μπάλα στο πλεκτό.

To φίλμ του αγώνα
9΄ Σουτ του Αμπντουλάγιεφ έξω από την περιοχή του Μπλάζιτς, με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να μπλοκάρει.
14΄ Από πολύ πλάγια θέση ο Καμαρά έπιασε ένα… κεραυνό, αλλά η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Σιδεράκη.
45΄ Ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να έχει την υπεροχή αλλά οι φάσεις λείπουν από το παιχνίδι.
46΄ Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο. Πρώτη αλλαγή για τον Παναιτωλικό με τον Καραμαλίκη να περνάει στη θέση του Πασσά
50΄ Ο Αμντουλάγιεφ μετά από την ωραία μπαλιά του Σιόβα, μπηκε στην περιοχή του Παναιτωλικού αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.
53΄ ΓΚΟΛ! Ο Πανιώνιος ανοίγει το σκορ με τον Σκέμπρι να βγάζει στον Κούτσι και τον επιθετικό των γηπεδούχων να πλασάρει τον Μπλάζιτς για το 1-0.
58΄ Μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Παναιτωλικός για 1-1, με τον Καμαρά να βγαίνει απέναντι από τον Σιδεράκη και αντί να πλασάρει έδωσε πλάγια στον Καραμαλίκη, ο οποίος δεν πρόλαβε την μπάλα.
59΄ Ο Μουμίν άφησε την θέση του στον Φερνάντεζ.
66΄ Ο Γουδνουλάκης μπαίνει στη θέση του Αμπντουλάγιεφ
82΄ Κούρντι στη θέση του Σάμαρη
90΄+1΄ Στη θέση του Σκέμπρι περνάει ο Κουλουχέρης

Συνθέσεις ομάδων
Πανιώνιος: Σιδεράκης, Όμο, Ρόβας, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Σάμαρης (83′ Κούρντι), Αμπντουλάγεφ (66′ Αμπντουλάγεφ), Κούτσι, Ρόκας, Σκέμπρι (91′ Κουλοχέρης).
Παναιτωλικός: Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Εντζεγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μουμίν (59′ Φερνάντες), Πασάς (46′ Καραμαλίκης), Χαριστέας, Ρότσα, Καμαρά.

Διαιτητής/Βοηθοί:Καλογερόπουλος(Αθηνών)/ Σωτηρόπουλος Χρήστος (Αχαϊας), Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Τριτσώνης(Αθηνών)/ Τσαχειλίδης (Πειραιά)