Θεοδωρίδης και Τζενάμο βραβεύονται – Από αύριο τα εισιτήρια με ΟΦΗ

Η ήττα από τον Πανιώνιο δεν είναι καταστροφή για τον Παναιτωλικό, όμως η ομάδα του Αγρινίου έχει δύσκολη συνέχεια μπροστά της. Την Πέμπτη αντιμετωπίζει το ΟΦΗ για το Κύπελλο και την ερχόμενη Κυριακή την Κέρκυρα. Αμφότερα ματς στο Αγρίνιο. Αυτό που προέχει για τον Μπάμπη Τεννέ είναι η ηρεμία και η αγωνιστική ανασυγκρότηση της ομάδας.

Στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού υπήρχαν δύο απουσίες. Πρόκειται για τους Γιώργο Θεοδωρίδη και Λουίτζι Τζενάμο, οι οποίοι βραβεύονται απόψε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Από εκεί και πέρα, ο τραυματίας Κουτρομάνος έκανε θεραπεία, ενώ οι Μπουμάλ και Κούσας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους έπαιξαν απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Τέλος, νέα προπόνηση για τους Αγρινιώτες είναι προγραμματισμένη γι’ αύριο το πρωί (11:30) στο Emileon SportCenter.

Από αύριο τα εισιτήρια με ΟΦΗ
Αρχίζει αύριο Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ (Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, ώρα 6.00 μ.μ.) από το ΠΑΝcafe και το ΠΑΝsport στο γήπεδο Παναιτωλικού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Υπενθυμίζεται ότι στη διοργάνωση του κυπέλλου ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια, έως και την προημιτελική φάση.