Διακόσιες προσλήψεις στο εργοστάσιο σπαραγγιών του ΑΣ ΑΧΕΛΩΟΣ

Η καλλιέργεια σπαραγγιού στην Αιτωλοακαρνανία αποτελεί τα τελευταία χρόνια το καλύτερο, πιο επιτυχημένο και περισσότερο αποδοτικό για την περιοχή μας παράδειγμα αναδιάρθρωσης. Ο αγροτικός συνεταιρισμός παραγωγών σπαραγγιού «Ο ΑΧΕΛΩΟΣ» ανεδείχθη με την εργασία των μελών και τις δράσεις του σε έναν απ’ τους πλέον δυναμικούς και υγιείς συνεταιρισμούς σε πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό ακόμη επίπεδο.

Όπως κάθε χρόνο, ο συνεταιρισμός προχωρά σε πρόσληψη εποχιακών εργατών για το συσκευαστήριο στη Νεάπολη. Συνολικά θα απασχοληθούν 150-200 εργάτες με ικανοποιητικές αποδοχές και ασφάλιση.

Το εργοστάσιο θα λειτουργεί με δύο βάρδιες (πρωινή – απογευματινή) γεγονός που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να ρυθμίσουν ανάλογα τα του χρόνου τους. Να σημειωθεί ότι πέραν του συσκευαστηρίου, πρόσθετες θέσεις εργασίας προσφέρονται και σε εργάτες γης για τα φυτώρια.

Οι αιτήσεις για το εργοστάσιο ξεκίνησαν ήδη και γίνονται δεκτές καθημερινά από 9:00 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι στα γραφεία του συνεταιρισμού.

Σημειώνουμε ότι ο αριθμός των αιτήσεων είναι κατά κανόνα υπερδιπλάσιος των 200 εργατών που χρειάζεται ο συνεταιρισμός, γεγονός που σημαίνει ότι όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν. Η πρακτική εκπαίδευση για το αντικείμενο της δουλειάς, για όσους ανειδίκευτους εργάτες δεν το κατέχουν, θα γίνει εύκολα και γρήγορα, επί τόπου.

Πηγή: paseges.gr