«Η ισχύς εν τη ενώσει» – Συνάντηση προέδρων Επιμελητηρίων Ηπείρου, Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας

«Η ισχύς εν τη ενώσει» είναι το σύνθημα, που επιχειρούν να υιοθετήσουν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας και της Λευκάδας που συναντήθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα, στο Επιμελητήριο Πρέβεζας και συζήτησαν συμφωνία με αεροπορική εταιρεία με στόχο την αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Στη συνάντηση αυτή παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν εκτενώς όλα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες μέλη των επιμελητηρίων και κοινή διαπίστωση ήταν ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πάρα πολλά με κοινό συνδετικό κρίκο το διεθνές αεροδρόμιο του Ακτίου.

Όπως τόνισαν αναφορικά για τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους είναι ασφαλείς, δημιουργούν νέες αγορές και είναι οι καταλύτες της αεροπορικής ανάπτυξης την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη, συμβάλλουν στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη των περιοχών, καθώς και των αεροδρομίων, καθώς και το ότι η δυναμική τους αναπτύσσει νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι πρόεδροι είδαν θετικά σε πρώτη φάση τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και στην συνέχεια, αφού ολοκληρωθούν οι επαφές θα υποβληθούν τα αποτελέσματα και οι τελικές προτάσεις με όλα τα διαδικαστικά θέματα για να ληφθούν από τις διοικήσεις και οι ανάλογες αποφάσεις.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας – Φώτο: Νέοι Αγώνες Ηπείρου