Στο ίδιο έργο θεατές… Ιδανικός αυτόχειρας ο Παναιτωλικός και “πελάτης” της Δράμας (video)

Παρά την αλλαγή προπονητή (πρώτη του Λεμονή στο ματς) ο Παναιτωλικός δεν επέστρεψε στις νίκες καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Δόξα Δράμας και στη θεσσαλονίκη. Στα μείον και πάλι για τους Αγρινιώτες, η αποβολή του Ντολεζάι, η οποία είναι η δωδέκατη συνολικά αποβολή παίκτη στο φετεινό πρωτάθλημα για τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου αν και κατάφερε να προηγήθεί με τον Κούσα και ενώ βρίσκονταν με παίχτη λιγότερο για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και πλέον βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε ακόμη:
Μητρόπουλος: «Βγάλαμε τα μάτια μας»
Λεμονής: «Πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα»
Θεοδωρίδης : «Είναι απίστευτο αυτό με τις αποβολές»

[dailymotion width=”500″ height=”221″]http://www.dailymotion.com/video/xol288_21y-yyyy-yyyy-yyyyyyyyyyyy-2-1-yl_sport?start=5#from=embed[/dailymotion]

Αντίθετα τις ελπίδες της για την παραμονή στην Super League αναπτέρωσε η Δόξα Δράμας, η οποία κάνοντας την ανατροπή έφτασε στους 12 βαθμούς πιάνοντας την Κέρκυρα στον βαθμολογικό πίνακα. Έτσι η ομάδα του Κατσαβάκη η οποία υποδέχεται την Τετάρτη (15/2) την Κέρκυρα θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από την τελευταία θέση με μια νίκη.

Με επιθετικό σχήμα παρέταξε ο Τάκης Λεμονής τον Παναιτωλικό στο Καυτανζόγλειο, ενώ η Δόξα Δράμας δεν είχε αλλαγές στο σχήμα, αλλά σε μερικά πρόσωπα. Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή, τις ευκαιρίες, αλλά τα τελειώματα των παικτών του ήταν πολύ άσχημα. Στον αντίποδα, οι παίκτες της Δόξας δεν πατούσαν –σχεδόν- καθόλου τη μεγάλη περιοχή του Τσενάμο. Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Μουμίν, ο οποίος τα πήγαινε εξαιρετικά στον ανασταλτικό τομέα, στο χώρο του κέντρου. Έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, με 0-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να μένει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντολεζάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 51’. Στο 62’ ο Κούσας με ωραία ατομική ενέργεια βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Σέρεμετ για το 0-1. Πριν κοπάσουν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των «καναρινιών», η Δόξα Δράμας κέρδισε πέναλτι. Ο Ονουάτσι μάρκαρε άτσαλα τον Ψυχογιό εντός περιοχής στο 65’ και ο διαιτητής Σελίμος υπέδειξε αμέσως την παράβαση. Ο Λίμα ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Για ένα τέταρτο μετά τα γκολ, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με πολλές σκληρές μονομαχίες και αρκετές κίτρινες κάρτες. Στο 82’ όμως, η Δόξα Δράμας βγήκε στην αντεπίθεση με τον Κυβελίδη, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Τσενάμο και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 2-1. Ο Παναιτωλικός επιχείρησε να απαντήσει άμεσα και στο 85’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μητρόπουλου. Το 2-1 όμως διατηρήθηκε ως το τέλος με τους «Μαυραετούς» να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη.

Ένα λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη
Πένήντα οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανβαιτωλικού β΄ραθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να ενισχύσουν την ομάδα τους και κατάφεραν σε πολλά σημεία του αγώνα να κερδίσουν τη μάχη της εξέδρας στο Καυταντζόγλειο. Δυστυχώς η βοήθειά τους δεν έφτανε για να έρθει το καλό αποτέλεσμα.

Οι αδύναμοι κρίκοι
Ο Ονουάτσι είναι και ο Ντολεζάι είναι οι αδύναμοι κρίκοι της αναμέτρησης. Πρώτος γιατί έκανε το πέναλτι στον Ψυχογιό με το οποίο η Δόξα έφτασε στην ισοφάριση, και ο δεύτερος γιατί θα μπορούσε να ήταν πιο προσεκτικός και να αποφευγεί μια από τις δύο κίτρινες.

Συνεχίζονται τα ζόρια
Πλέον η παραμονή στην κατηγορία γίνεται όλο και πιο δύσκολη καθώς ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται… Τώρα πλέον τα δύο επόμενα παιχνίδια του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό (Τετάρτη – Κυριακή) θα κρίνουν πολλά.

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Ψυχογιός, Τριποτσέρης, Γελαδάρης (62′ Κάπελ), Λεάντρο, Λίμα, Γκαρακλίδης, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον (40′ Βάντερσον), Κυβελίδης, Ρούτσης.
Παναιτωλικός (Λεμονής): Τσενάμο, Ντολεζάι, Κούσας, Άντι, Σιόντης, Μουμίν, Θεοδωρίδης (54′ Αναστασιάδης), Μητρόπουλος, Καμαρά, Ονουάτσι (68′ Ακαλέ), Χαριστέας (76′ Καραμαλίκης).
Κίτρινες κάρτες: Λεάντρο (5′, Δόξα Δράμας), Γελαδάρης (21′, Δόξα Δράμας), Τριποτσέρης (69′, Δόξα Δράμας), Ψυχογιός (77′, Δόξα Δράμας), Γκαρακλίδης (78′, Δόξα Δράμας)-Ντολεζάι (24′, Παναιτωλικός), Μουμίν (42′, Παναιτωλικός), Αναστασιάδης (59′, Παναιτωλικός), Μητρόπουλος (81′, Παναιτωλικός)
Κόκκινη κάρτα: Ντολεζάι (51΄, Παναιτωλικός)
Σκόρερ: Λίμα (65′, πεν. Δόξα Δράμας), Κυβελίδης (82′, Δόξα Δράμας)-Κούσας (62′, Παναιτωλικός)

πηγή των φωτογραφιών onsports.gr