Σγουρός κατά Μωραΐτη

Εκτός λειτουργίας παραμένουν πολλά φανάρια στο Λεκανοπέδιο, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ δημιουργούνται και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο Δημ.Σγουρός επανέλαβε ότι η Περιφέρεια Αττικής, στην αρμοδιότητα της οποίας πέρασε η συντήρηση των φαναριών, δεν πρόκειται να αναλάβει τα χρέη του υπουργείου Υποδομών, εάν δεν δοθούν τα αναγκαία κονδύλια.

«Δεν θα υπογράψουμε το πρωτόκολλο παραλαβής για τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες, εάν δεν δοθούν τα αναγκαία κονδύλια» είπε και, αναφερόμενος στην απόφαση για εκταμίευση 74 εκατ. ευρώ μέσω για τη συντήρηση των φαναριών, επισήμανε:«Υπάρχει ένα έγγραφο του κ. Βορίδη με το οποίο ζητεί να δοθούν στην περιφέρεια περίπου 110 εκατ. ευρώ. Το υπουργείο Ανάπτυξης μάς είπε 60 εκατ. ευρώ. Ας σοβαρευτούν».

Στο σημείο αυτό ο κ. Σγουρός άφησε αιχμές κατά του υφυπουργού Ανάπτυξης Θάνου Μωραϊτη. «Ο κ. Μωραΐτης έχει εδώ και 15 ημέρες με εντολή του κ. Χρυσοχοΐδη να λύσει το θέμα».

πηγή: Newsroom ΔΟΛ in.gr