Τα παίζει όλα για όλα!

Τα χέρια του Τάκη Λεμονή λύνονται ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Κάνγκα Ακαλέ και τον Αντρέ Ρότσα να προπονούνται κανονικά και να συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Ο κ. Λεμονής θα μπορέσει να καταστρώσει τα πλάνα του με τους δύο παίκτες στη διάθεσή του. Περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα συγκεντρώνει ο Βραζιλιάνος μέσος. Αντίθετα εκτός θα είναι οι Κούσας, Κουτρομάνος και Μπλάζιτς, οι οποίοι και δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή.

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι εξαιρετικά σημαντικό και ο Παναιτωλικός με μια τρίτη συνεχόμενη νίκη θα μπορεί να πιστέψει ακόμα περισσότερο στην σωτηρία της ομάδας του.Είναι δεδομένο πως ο Λεμονής θέλει να δει τους παίκτες του να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο να παίζουν την μπάλα χαμηλά και όχι με βαθιές μπαλιές, ενώ θέλει από τους Θεοδωρίδη, Καραμά αλλά και τον Άντι (σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί αριστερό μπακ και τον βάζει χαφ) να ψάχνουν και να τροφοδοτούν τον Χαριστέα.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, ενώ μετά το τέλος θα ανακοινωθεί και η αποστολή. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 4.30 μ.μ. στο EMILEON SportCenter.
πηγή: sport-fm.gr