Οι “Γιατροί του Κόσμου” μετέφεραν το μήνυμα της αλληλεγγύης στο Αγρίνιο

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας, τηρώντας για περισσότερα από 20 χρόνια πιστά τις αρχές τους, συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεργάζονται με τις Ελληνικές Λέσχες – Club των τετρακίνητων οχημάτων και μεταφέρουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας αυτή τη φορά στη Στερεά Ελλάδα.

Οι Γιατροί του Κόσμου σε συμεργασία με τους εθελοντές βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Αγρίνιο και στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη (πρώην τρένο) και έδωσαν το έναυσμα για τη συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία έπειτα θα διατεθούν για τη στήριξη και την ενίσχυση ευάλωτων οικογενειών και απόρων κατοίκων του δήμου. Η δράση των Γιατρών του Κόσμου θα διαρκέσει 50 ώρες και θα πραγματοποιηθεί με την βοήθεια 26 αυτοκίνητων 4×4, καλύπτοντας μια πορεία 1.160 χιλιομέτρων.

Πιο συγκεκριμένα οι προμήθειες που συγκεντρώθηκαν θα παραδοθούν στην Υπηρεσία Πρόνοιας και θα διανεμηθούν σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες της περιοχής.