Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων από 5 νεαρούς στο Αιτωλικό

Συνελήφθησαν χθες νωρίς το πρωί, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, πέντε ημεδαποί ηλικίας από 16 έως 20 ετών σε βάρος των οποίων και ενός ακόμα 18χρονου ημεδαπού συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση. Ειδικότερα οι έξι δράστες, ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν χθες πολύ νωρίς το πρωί με τρία δίκυκλα στο Αιτωλικό όπου διέρρηξαν περίπτερο 53χρονης και αφαίρεσαν ψιλικά είδη αξίας 100 ευρώ.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού μετέβηκαν άμεσα στη περιοχή όπου συνέλαβαν τους πέντε από τους έξι δράστες. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι ίδιοι δράστες πριν μία εβδομάδα περίπου ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο είχαν διαρρήξει άλλες δύο φορές το ίδιο περίπτερο αφαιρώντας ψιλικά είδη συνολικής αξίας 150 ευρώ.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των δικύκλων των συλληφθέντων προέκυψε, ότι το ένα από αυτά είχε κλαπεί προχθές (31-3-2012) το βράδυ, από την περιοχή του Μεσολογγίου. Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των πέντε συλληφθέντων θα υποβληθεί άμεσα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους συνεχίζονται.