Σταμάτης : «Πάω στον Καμμένο. Θέλω να είμαι βουλευτής κράτους, όχι αποικίας»

Και ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης ανακοίνωσε την προσχώρησή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής που διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία επειδή δεν ψήφισε το Μνημόνιο ΙΙ και τη δανειακή σύμβαση, μίλησε στο parapolitika.gr για την επιλογή του και υπογράμμισε πως «Επιλέγω να συστρατευτώ με τον Πάνο Καμμένο γιατί θέλω να είμαι Βουλευτής Κράτους κι όχι βουλευτής αποικίας».

Συμπλήρωσε πως «παραμένει συνεπής στον πολιτικό μου λόγο και στις αξίες μου, και δεν γίνω ένας από τους «πρόθυμους» να ακολουθήσουν τον δικτατορία του μονόδρομου». Να σημειώσουμε ότι οι φράσεις αυτές … ανήκουν στον Αντώνη Σαμαρά, και για ευνόητους λόγους ο κ. Δημήτρης Σταμάτης συμπεριέλαβε και στην δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την προσχώρησή του στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Λίγο αργότερα ο Δ. Σταμάτης με ανακοίνωση που διένειμε στα ΜΜΕ ανακοίνωσε και επίσημα την προσχώρησή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες: Αναλυτικά :
Απεφάσισα σήμερα να σας ανακοινώσω την προσχώρηση μου στο κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων .
Παραμένω συνεπής στις αρχές μου και την συνείδηση μου. Δεν θέλησα να παραμείνω στους πρόθυμους, σε εκείνους που υπηρετούν στη δικτατορία του μονόδρομου. Επιλέγω να συνεχίσω να σας κοιτάζω κατευθείαν στα μάτια και όχι να σας αντιμετωπίζω με σκυμμένο το κεφάλι.
Δεν θέλησα να υποκύψω στους εκβιασμούς. Είμαι βουλευτής του Ελληνικού κράτους, θα συνεχίσω να υπηρετώ το κράτος μου και όχι μια αποικία.