Μαθήματα… πίστης! (vid)

H ήττα από τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο ήταν σε μεγάλο βαθμό καταδικαστική για τον Παναιτωλικό! Οι οπαδοί του όμως απέδειξαν ότι ακόμη κι αν η ομάδα υποβιβαστεί οι ισχυροί δεσμοί δεν σπάνε!

Το γκολ του Μιραλάς την περασμένη Κυριακή έδωσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό αλλά παράλληλα έδωσε… ίσως το πιο καθοριστικό χτύπημα στον Παναιτωλικό όσο αφορά την υπόθεση της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα.Πλέον οι Αγρινιώτες αναζητούν ένα θαύμα στις αγωνιστικές που απομένουν. Για την ακρίβεια τρεις νίκες στα 3 ματς με ΟΦΗ, Άρη και Παναθηναϊκό και παράλληλα γκέλα του Εργοτέλη! Δύσκολο το έργο. Εξαιρετικά δύσκολο!

Παρ’ όλα αυτά οι οργανωμένοι οπαδοί, παρά την δεδομένη πικρία για το πως εξελίχθηκε η χρονιά σε καμία περίπτωση δεν σταματούν να λατρεύουν την αγαπημένη τους ομάδα!Αυτό φάνηκε και το βράδυ της Κυριακής όταν μετά την λήξη του αγώνα και ενώ σχεδόν όλο το γήπεδο είχε αδειάσει και παρά το βαρύ κλίμα από το καταδικαστικό αποτέλεσμα έμειναν στις θέσεις τους και τραγουδούσαν! Το βίντεο τα λέει όλα!

πηγή : gazzetta.gr