Με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων στο Αγρίνιο – Νικητής το Ηράκλειο – Κροτίδες και αυτόγραφα… [pics+video]

Tο 7ο Αθλητικό Σχολείο Ηρακλείου κατέκτησε το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων στο γήπεδο του Παναιτωλικού απέναντι στο 2ο ΓΕΛ της Σκύδρας με σκορ 5-1. Την τρίτη θέση κατέκτησε στο μικρό τελικό η Καβάλα και την τέταρτη η Μύκονος. Όσο αφορά τον μεγάλο τελικό η διαφορά των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη -όπως δείχνει και το τελικό σκορ- μιας και στις τάξεις των Ηρακλειωτών αγωνίζονταν δυο παίκτες από την ομάδα Κ20 του Εργοτέλη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγάλο τελικό παρακολούθησαν σχεδόν όλα τα σχολεία του Αγρίνιου, αφού υπήρξε ανάλογη κινητοποίηση από τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δυετεροβάθμιας εκπαίδευσης. Έτσι στις εξέδρες του γηπέδου του Παναιτωλικού βρέθηκαν περίπου 3 χιλιάδες μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων.

Κροτίδες και αυτόγραφα…
Δυο διαφορετικές εικόνες είχαμε όμως σήμερα μπροστά μας… Η μία ήταν ότι στη διάρκεια του μεγάλου τελικού και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν διακοπές λόγω ρίψεων κροτίδων από τους μαθητές κυρίως των Λυκείων και των Γυμνασίων(!). Στο τέλος όμως του αγώνα είδαμε ωραίες σκηνές με τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων να αλληλοχειροκροτούνται και με τις νεαρές μαθήτριες να παίρνουν αυτόγραφα από τους συνομήλικούς τους ποδοαφαιριστές.

Οι προτιμήσεις…
Ενδιαφέρον είχαν και οι προτιμήσεις της εξέδρας με τους μαθητές του δημοτικού και του γυμνασίου να υποστηρίζουν την ομάδα του Ηρακλείου ίσως γιατί ήθελαν να είναι με τον νικητή… ενώ οι μαθητές του λυκείου αποδοκίμαζαν στους Ηρακλειώτες προφωνώς επηρεασμένοι από τον μεθαυριανό κρίσιμο αγώνα του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Σε γεικές βέβαια γραμμ΄λες η διοργάνωση ήταν άψογη και η ατμόσφαιρα εξαιρετική κάτι αποό επισημάνθηκε και από τις αποστολές των ομάδων που βρέθηκαν αυτό το διήμερο στο Αγρίνιο…

Τις απονομές στις ομάδες έκαναν : ο Βασίλης Νικάκης, δημοτικός σύμβουλος και παλιός αρχιδιαιτητής, ο υπεύθυνος σχολικού αθλητισμού του υπουργείου Παιδείας κ. Δασκαλάκης, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Διεύτθυνσης Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας κ. Παλαιολόγος και ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Μοσχολιός που βράβευσε τους πρωταθλητές.

Δείτε στιγμιότυπα από τις απονομές

Δείτε στιγμιότυπα από την τελετή έναρξης και τις εξέδρες και τις απονομές

Δείτε φωτογραφίες από τις απονομές και τις εξέδρες:

Δείτε φωτογραφίες από τη διάρκεια του αγώνα