Συλλήψεις για οπλοκατοχή και κροτίδες σε Κατούνα, Μεσολόγγι και Εμπεσό

Συνελήφθη χθες (10/4/2012) το απόγευμα, στη Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 44 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή πυρομαχικών, όπλου και κροτίδων.

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε παντοπωλείο του 44χρονου στη Κατούνα βρήκαν και κατέσχεσαν :
-Ένα πεντάσφαιρο περίστροφο.
-Σαράντα επτά κροτίδες.
-2015 κυνηγετικά φυσίγγια.
-Είκοσι φυσίγγια κρότου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Συνελήφθησαν ακόμη δυο ακόμα καταστηματάρχες στο Μεσολόγγι και στον Εμπεσό Αιτωλοακαρνανίας, για εμπορία και κατοχή κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων.
Αναλυτικότερα συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 39 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων.Οι Αστυνομικοί σε κατάστημα πώλησης παιχνιδιών του 39χρονου στο Μεσολόγγι, βρήκαν και κατέσχεσαν 6591 κροτίδες, 30 παιδικά αθύρματα και ένα πιστόλι κρότου.

Επίσης στον Εμπεσό Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 45 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή παιδικών αθυρμάτων. Οι Αστυνομικοί σε κατάστημα παντοπωλείο του 45χρονου στον Εμπεσό βρήκαν και κατέσχεσαν 1604 παιδικά αθύρματα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.