Διακρίσεις του Ναυτικού Ομίλου Αγρινίου στα Γιάννενα

Πλημμύρισε το κολυμβητήριο των Ιωαννίνων από 550 μικρούς κολυμβητές 8-12 ετών στους αγώνες που διοργάνωσε ο τοπικός “Ποσειδώνας” Ιωαννίνων με την επωνυμία Ποσειδώνια 2012 στις 7 – 8 Απριλίου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αγρινίου ήταν παρών και σ’αυτούς τους αγώνες και εκπροσώπησε την πόλη μας με αξιοπρεπή συμμετοχή.Συμμετείχε με οκτώ μικρούς κολυμβητές και κατάφερε μια πρώτη θέση με το Νικολό Παντελή στα 50 μέτρα ελεύθερο, δυο δεύτερες θέσεις με την Καραγιάννη Δέσποινα στα 50 και 200 μέτρα Πρόσθιο και μια τρίτη θέση με το Νικολό Παντελή στα 100 μέτρα ελεύθερο.

Επίσης και οι υπόλοιποι αθλητές είχαν πολύ καλά πλασαρίσματα όπως η Κόκκιου Θεοδώρα, 4η στα 50 και 200 μέτρα πρόσθιο, η Νικολού Ζωή, 5η στα 50 μέτρα πρόσθιο, η Κατσιμάρδου Αρετή, 5η στα 100 μέτρα ελεύθερο σε σειρές που συμμετείχαν μέχρι και 40 αθλητές.
Ο προπονητής του Ν.Ο.Α. Νταγιάντας Χρήστος δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών του. Περίμενε όμως καλύτερες επιδόσεις οι οποίες όμως ήταν γενικά πεσμένες για όλους λόγω του μεγάλου χρόνου αναμονής και της κόπωσης λόγω της τεράστιας συμμετοχής.
Η αποστολή επέστρεψε στην πόλη μας στις 1 τα χαράματα μιας και για λόγους οικονομίας η αποστολή πραγματοποιήθηκε αυθημερόν.