«Παλτά» και παικταράδες

Απ΄όλα είχε ο μπαξές στα… μπαλώματα που έκαναν 11 ομάδες της Super League στα ρόστερ τους τον περασμένο Γενάρη. Από «λαβράκια» και χρήσιμα εργαλεία, μέχρι κάτι κουρασμένα παλικάρια! To Onsports κάνει ταμείο και δίνει τους ελέγχους στους 39 παίκτες που σχημάτισαν το «κάδρο» των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

Να σημειωθεί ότι πέντε (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αστέρας, Τρίπολης, ΟΦΗ, Αρης) από τις συνολικά 16 ομάδες της «μεγάλης κατηγορίας» δεν άπλωσαν καθόλου τα μεταγραφικά τους δίχτυα μεσούσης της σεζόν, είτε λόγω πληρότητας, είτε λόγω… ανωτέρας βίας!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Κάνγκα Ακαλέ (9 συμμ.)
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις! Ο Ιβοριανός μέσος ήρθε μετά βαϊών και κλάδων στο Αγρίνιο, ωστόσο η προσφορά του κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Στην πλειοψηφία των αγώνων που έπαιξε θύμισε περισσότερο παλαίμαχο, παρά εν ενεργεία ποδοσφαιριστή.

Μπέντζαμιν Ονουάτσι (9 συμμ.)
Απέχει έτη φωτός από τον… Ονουάτσι της Καβάλας! Ανευρος, άχρωμος και άσφαιρος δικαιώνει την ΑΕ Λεμεσού και τους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας για την απόφασή τους να τον αφήσουν ελεύθερο τον περασμένο Γενάρη. Μετά από εννέα παιχνίδια, παραμένει «τσακωμένος» με το γκολ.

Ρικάρντο Φερνάντες (8 συμμ. – 1 γκολ)
Μετά το… δολοφονικό τάκλιν στον Σίσιτς στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, οι φίλοι του Παναιτωλικού θα΄χουν να θυμούνται από την αφεντιά του και το γκολ που σημείωσε στην «πεντάρα» επί του Αρη. Προσέθεσε το όνομά του στην λίστα των άστοχων μεταγραφικών επιλογών της αγρινιώτικης ομάδας.

Γιαβάν Βιντάλ (0 συμμ.)
Πέρασε και δεν ακούμπησε από το Αγρίνιο, ο 23χρονος Αγγλος αμυντικός. Ο απόφοιτος της Μάντσεστερ Σίτι δεν πήρε δευτερόλεπτο συμμετοχής και δεν χρειάστηκε να έρθει το καλοκαίρι για την λύση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό.

Φαμπιάν Μπράντι (0 συμμ.)
Ότι γράψαμε για τον Βιντάλ, τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Αγγλο επιθετικό. Εφυγε… νύχτα από το Αγρίνιο!

πηγή : onsports.gr