Ο Πάνος Καμμένος από το Αγρίνιο: Όχι σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ [2 videos]

Η περιοδεία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου είχε σήμερα ως τελευταίο σταθμό το Αγρίνιο. Ο Π. Καμμένος έφτασε στο Αγρίνιο με το πούλμαν του κόμματος και αμέσως πέρασε από τα καφέ της Ηλία Ηλιού, όπου συνομίλησε με αρκετό κόσμο και γενικά είχε θετική αντιμετώπιση.

Στην συνάντηση του με τους δημοσιογράφους έκανε μια σύντομη δήλωση αναφέροντας ότι «την επομένη των εκλογών η Ελλάδα θα είναι και πάλι ανεξάρτητη και θα σταθεί στα πόδια της απαλλαγμένη από τα Μνημόνια και τη λιτότητα». Mάλιστα απήυθυνε κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν το κόμματος λέγοντας πως “σε αυτές τις εκλογές πρέπει να διαλέξουμε, να δώσουμε μια ευκαιρία σε όλους μας και να καταδικάσουμε όλους όσους αιχμαλώτισαν αυτή τη χώρα με την υπογραφή τους στην μνημονιακή πολιτικήζ”. Ακόμη ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι δεν θα συνεργαστεί «ούτε νεκρός» με κόμμα που ψήφισε οποιοδήποτε από τα Μνημόνια αλλά και δεν θα συμπράξει με την Αριστερά. «Σήμερα άκουσα τις δηλώσεις Τσίπρα που ουσιαστικά καλεί και τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε συνεργασία. Αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί ναι μεν και ο ΣΥΡΙΖΑ αντιτάσσεται στα Μνημόνια, αλλά έχουμε θεμελιώδεις διαφορές στις αρχές μας στα εθνικά θέματα, στην οικονομία και στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά στο βίντεο η δήλωση Καμμένου:

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρακάθισε σε γεύμα με τους συνεργάτες του, τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του καθώς και με αρκετούς δημοσιογράφους. Αύριο ο Π. Καμμένος αφού ξανακάνει μια πρωινή περιοδεία στα μαγαζιά του κέντρου Αγρινίου στην Μπαϊμπά θα μεταβεί στο Μεσολόγγι, όπου θα συναντηθεί και με τον δήμαρχο της πόλης, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει και μια μικρή στάση στη Ναύπακτο.