Προεκλογική συγκέντρωση ΚΚΕ στα Καραπανέϊκα : “Ή ανατροπή, ή εξαθλίωση” [video]

Σε αυτές τις εκλογές το ΚΚΕ έχει επιλέξει να μην κάνει μια μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Αγρίνιο αλλά πολλές μικρότερες περιπτώσεις στις γειτονιές της πόλης. Έτσι μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία Χατζοπούλου χθες είχαμε συγκέντρωση από το ΚΚΕ στη πλατεία Καραπανέϊκα με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή του κόμματος, Νίκο Μωραΐτη.Αρχικά διαβάστηκε η λίστα των υποψηφίων του ΚΚΕ στις εκλογές και στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, Γραμματέας του Ν.Σ. της ΚΝΕ στο νομό.

Ο Ν. Μωραΐτης στην ομιλία του κάλεσε τον λαό να κλείσει τα αυτιά του στους εκβιασμούς, που γίνονται από τα στικά κόμματα καλώντας τους πολίτες να σηκώσουν το κεφάλι για να καταφέρουν την αποδέσμευση από την Ε.Ε. και την μονομερή διαγραφή του χρέους. Ζήτησε ακόμη να μην έχει κανείς αυταπάτες για το ποιος εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα καλώντας για ψήφο που θα ισχυροποίησει το ΚΚΕ. Παράλληλα τόνισε όυι το δίλλημμα ευρώ ή δραχμή τίθυεται για να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν το λαό.«Δεν πρέπει να περάσουν τα διλήμματα και οι φόβοι που προσπαθούν να καλλιεργήσουν τα αστικά κόμματα για ευρώ ή δραχμή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμη ο Ν. Μωραΐτης αναφέρθηκε στις κυβερνητικές συμμαχίες σημείώνοντας ότι έχουν δοκιμαστεί και απέτυχαν και πρόσθεσε ότι χρειάζεταιισχυρό μέτωπο ενάντια στη λυκοσυμμαχία της Ε.Ε. και το μέτωπο όσων ψήφισαν το Μάαστριχτ. «Αν δεν ανατραπούν τα μονοπώλια και η Ε.Ε. δεν θα γλιτώσει ο λαός. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ούτε με αυτοδύναμες κυβερνήσεις, ούτε με κυβερνήσεις συνεργασίας» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο Ν. Μωραΐτης επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι όσα λέει είναι καιροσκοπικά, ενώ προσπαθεί να διατηρήσει τη χώρα στην Ε.Ε. και το ευρώ.