“Δεν έχουμε κάνει πρόταση στον Τσιώλη”

Ο διευθύνων σύμβουλος τoυ Παναιτωλικού Μάκης Μπελεβώνης, διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Σάκη Τσιώλη, να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Αγρινίου.

Σε δηλώσεις του στο Sport24.gr, τόνισε ότι δεν ισχύουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και ό,τι η διοίκηση του Παναιτωλικού δεν έχει κάνει κουβέντα με κανέναν προπονητή.

“Kαμία σχέση με την πραγματικότητα. Το ποσό είναι εξωπραγματικό. Δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα ούτε με τον Σάκη Τσιώλη ούτε με κανέναν άλλο προπονητή. Ακόμα δεν γνωρίζουμε που θα αγωνιζόμαστε τη νέα σεζόν καθώς εκκρεμεί η απόφαση για την προσφυγή που έχουμε κάνει. Δεν έχουμε μπει σε συζήτηση με κανέναν για τη νέα σεζόν. Στο μέλλον κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Αυτή τη στιγμή, είναι όλα “παγωμένα”.
Όσον αφορά την διεκδίκηση για την παραμονή στην κατηγορία, τόνισε: “Πιστεύω ότι έχουμε δίκιο. Αν ισχύσουν οι κανονισμοί τότε έχουμε πιθανότητες. Με ποια κριτήρια αποφάσισαν να παραμείνουν οι ομάδες στην κατηγορία που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αδειοδότησης.
Είχε διαμορφωθεί μία κατάσταση και οι ομάδες που κινδύνευαν το ήξεραν αυτό. Η ΕΠΟ ξεκίνησε μία διαδικασία εύνοιας αυτών των ομάδων. Η απόφαση της ήταν παράνομη!”.
Αναφορικά με την αποχώρηση των παικτών που ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες, τόνισε: “H χρονιά ήταν αποτυχημένη και ευθύνες έχουμε όλοι όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα. Και οι παίκτες λοιπόν, θα πρέπει να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί και όσοι δεν αξίζουν να αποχωρήσουν από την ομάδα”.
πηγή:Sport24.gr