Επίθεση στους “πρασινογάλαζοι” συνδικαλιστές του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγρινίου

Με ανακοίνωση της η παράταξη Αριστερή Συσπείρωση Υγειονομικών (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), καταγγέλλει συνδικαλιστές με αφορμή επισκέψεις υποψηφίων βουλευτών στο νέο νοσοκομείο Αγρινίου. Τα στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ λένε πως οι “πρασινογάλαζοι” συνδικαλιστές του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγρινίου πρώην και νυν ανέχονται τέτοιες επισκέψεις που είναι αντίθετες με τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων τον Οκτώβρη του 2011, με τις οποίες οι βουλευτές είχαν κριθεί ανεπιθύμητοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το ψέμα ως γνωστόν έχει κοντά ποδάρια και είναι μια καλή ευκαιρία λίγες μέρες πριν από τις εκλογές να πέσουν οι ξεφτισμένες και πολυφορεμένες μάσκες μερικών
Οι πρασινογάλαζοι συνδικαλιστές του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγρινίου πρώην και νυν, που ενίοτε και ανάλογα με την περίπτωση αυτοχαρακτηρίζονται και ως ανεξάρτητοι φαίνεται ότι θα είναι από τους τελευταίους πιστούς του σάπιου πολιτικού συστήματος.
Η επίσκεψη στο υπό παράδοση νέο νοσοκομείο της πόλης μας ή αλλιώς το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας διαφόρων μνημονιακών σωτήρων με την παρουσία και ανοχή των παραπάνω συνδικαλιστών έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων τον Οκτώβρη του 2011. Οι εργαζόμενοι με ομόφωνη απόφαση τότε χαρακτήρισαν ανεπιθύμητους και εχθρούς της τοπικής κοινωνίας όλους εκείνους που θα συμφωνήσουν και θα ψηφίσουν τα μέτρα εκείνα που εξαθλιώνουν τις ζωές μας. Φαίνεται ότι κάποιοι συνέταξαν τότε τις ανακοινώσεις για ρίξουν στάχτη στα μάτια των εργαζομένων και να φανούν αρεστοί απέναντι στο θυμικό των συναδέλφων. Πριν αλέκτωρ όμως λαλήσει άρχισαν να ξεχνούν αυτές τις αποφάσεις και να υποδέχονται όποιον ντελιβερά της εξαθλίωσης μας, εξέφραζε την επιθυμία να κάνει περαντζάδα στο νοσοκομείο.
Δυστυχώς γι’ αυτούς η ιατρική επιστήμη δεν φαίνεται να μπορεί να δώσει λύση στην ανεπάρκεια τσίπας, ντροπής και φιλότιμου που τους διακατέχει ενώ οι πληροφορίες ότι ο υπουργός εργασίας και σύντροφός τους Κουτρουμάνης θα χορηγεί επίδομα αναπηρίας λόγω αυτής της ανεπάρκειας κρίνονται ως ψευδείς.