Κωστούλας: «Ξενέρωσα τόσο που δεν με κρατάει τίποτα…» – «Θέλω να βρεθεί αγοραστής και να φύγω αύριο το πρωί”

«Ξενέρωσα τόσο που δεν με κρατάει τίποτα… θέλω να βρεθεί αγοραστής και να φύγω αν είναι δυνατόν αύριο το πρωί” αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας στην εκπομπή “Στα γήπεδα”του Αχελώος ΤV.

Ο Φώτης Κωστούλας προκάλεσε αίσθηση τόσο με τα λεγόμενά του όσο και με το ύφος του λέγοντας πως από τον Ιανουάριο κατέληξε στην απόφαση να φύγει και πως το κερασάκι στην τούρτα ήταν το ματς με το Λεβαδειακό στο Αγρίνιο, όπου οπαδοί βρίζαν εν χορώ τον Μάκη Μπελεβώνη. Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού ξεκαθάρισε ακόμη πως δεν βάζει άλλα χρήματα στον Παναιτωλικό. “Το τελευταίο ευρώ έχει μπει ήδη…Είναι πεταμένα χρήματα» είπε χαρακτηριστικά. «Μετάνοιωσα που έβαλα τόσο χρήματα και από πολλούς εισέπραξα αγνωμοσύνη» πρόσθεσε.

Αναφορικά με το αν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον αγοραστή είπε πως ακόμη δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ενώ αποκάλυψε πως ο κ. Πιστιόλας δεν επικοινώνησε μαζί του για να του γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον του.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει αγοραστής ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν πρόκειται να βάλει άλλα λεφτά και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο είτε της διοίκησης, πρωτοδικείου, είτε να δωθούν οι μετοχές στον Ερασιτέχνη, είτε η ομάδα να κινηθεί με ένα μπάτζετ από τα προϋπολογισμένα έσοδα της κατηργορίας με στόχο αν είναι δυνατό η ομάδα να σωθεί και να μην πέσει στη Γ κατηγορία….